fremhævede billede Forårsommer 2020 Fashion Week de 6 største trends - Forår/sommer 2020 Fashion Week - de 6 største trends

Forår/sommer 2020 Fashion Week – de 6 største trends

2020 begynder snart, og med det nye år kommer forårs- og sommer-sæsonerne. Glem alt om det tunge vinteroutfit og bring i stedet de lette, friske stoffer og lyse farver frem i lyset, så du er klar til møde det varmere vejr.

Hold din garderobe opdateret og lever dit eget udtryk med både kant og søde vibrationer. Find inspiration fra nogle af de mest chikke 2020 Fashion Week-tendenser.

Victorianske ærmer

Disse “puffy” og fyldige ærmer er et aftryk fra den victorianske tid, og de er endelig trendy igen. Overdimensionerede viktorianske ærmer er overalt, og de giver dig et delikat, men alligevel powerfyldt look med den enkle detalje, der skaber kontrast til din krop og får din talje til at se smallere ud.

Ekstralange fake fur-læderjakker

fremhævede billede Forårsommer 2020 Fashion Week de 6 største trends Ekstralange fake fur læderjakker - Forår/sommer 2020 Fashion Week - de 6 største trends

Husker du The Matrix? Med en af disse jakker har du chancen for at “shine” og føle dig som en del af filmen. De er perfekte i det tidligere forår – uden at du skal bekymre dig om at bidrage til dyremishandling.

Uanset om du bruger en mørk jakke med en mat finish eller en lysere og mere skinnende model, kan du være sikker på, at folk vil vende sig om på gaden.

Sko over bukser

fremhævede billede Forårsommer 2020 Fashion Week de 6 største trends Sko over bukser - Forår/sommer 2020 Fashion Week - de 6 største trends

Her taler jeg ikke om støvler over jeans. Jeg taler om højhælede sko med ankelrem over løse bukser. Der findes ikke noget mere chikt lige nu, og det vil uden tvivl fortsætte i 2020 også.

Match dine højhælede med en løs silkebuks eller et par jeans og en lys bluse til at fuldende outfittet. Det vil få alle til gå amok og give dig et selvtillidsboost.

Feminine kjoler matchet med chunky støvler

Chunky støvler har i de seneste årtier været et af de største modetrends på grund af deres kantede, mørke punk-udstråling, mens de delikate, løse kjoler er et udtryk for uskyldige og feminine kvinder. Få en god start på 2020 ved at parre disse to udtryk i samme outfit.

Lad din rocker-attitude og dit feminine jeg mødes – og se godt ud næste år.

Højhælede med firkantet tåspids

Folk stoppede ganske vist med at bruge denne type sko, fordi spidse højhælede sko får benene til at se længere ud – men kvadratiske højhælede er alligevel trendy.

Åbne højhælede sko og sandaler er perfekte til varmere vejr, men denne unikke trend er perfekt hele året rundt, da det firkantede look også får dig til at se trendy ud efterår og vinter.

Pastel-farvede bøllehatte

fremhævede billede Forårsommer 2020 Fashion Week de 6 største trends Pastel farvede bøllehatte - Forår/sommer 2020 Fashion Week - de 6 største trends

Bøllehatte har sendt 90’er-vibrationerne tilbage i de seneste år.  Og pastelfarvede bøllehatte er kommet for at blive – selv længe efter sommersæsonen.

Fra hvid og beige til orange og babyblå – disse trendy accessories vil fuldende dit samlede look, så du kommer til at ligne en stjerne.

Selv om dette kun er en kort liste over de utallige trends, som dukker op næste år, så er det de trends, der stikker mest ud fra mængden. Hvis du følger disse trends, får du ikke kun et trendy look, de får dig også til at se sød, sexet og elegant ud – takket være de mange muligheder, der findes på hylderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *