fremhævede billede Flyv som en supermodel de 6 bedste outfits til lufthavnen 1 - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Flyv som en supermodel – de 6 bedste outfits til lufthavnen

En slank figur er ikke det eneste, du behøver for at se godt ud, når du går ombord på et fly. Mange berømtheder bruger muligheden i lufthavnen til at skabe noget opmærksomhed og PR, når de ankommer til lufthavnen iført ekstravagante outfits, der ligner noget, som er fløjet direkte ind fra et haute couture-modeshow.

Men disse outfits er ikke specielt behagelige at have på, hvis flyveturen er lang.

Hvis du ønsker at mestre kunsten at gøre flyveturen behagelig og samtidig se godt ud, har du her nogle elegante og komfortable ideer til påklædning, som ikoniske supermodeller har gjort brug af gennem historien.

Skinny hvide jeans og flowy button-down kjole med sandaler

fremhævede billede Flyv som en supermodel Skinny hvide jeans og flowy button down kjole med sandaler - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Dette enkle, men alligevel feminine look er perfekt til en lang flyvetur på grund af de lette farver og stoffer. Og takket være de lave platform-sandaler kan du også give dine fødder et tiltrængt hvil. Spørg bare Kendall Jenner. Hun er nemlig kendt for at have dette look, hver gang hun er på et fly.

Chunky Sneakers, Mum-jeans og turtleneck-sweater

fremhævede billede Chunky Sneakers Mum jeans og turtleneck sweater - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Bella Hadid elsker et behageligt og elegant look, uanset hvor hun befinder sig. Dette 90’er-inspirerede look med et twist indebærer et par hullede mum-jeans med farverige chunky sneakers og en langærmet turtleneck til at afslutte looket.

Hvis du vil spice looket op med en ekstra detalje, så prøv et bredt læderbælte med et stort spænde.

Skinny jeans med enkel t-shirt og hvide sneakers

fremhævede billede Skinny jeans med enkel t shirt og hvide sneakers - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Dette tøj ser godt ud på alle, og især når du er Margot Robbie, der forlader lufthavnen. Dette ekstremt behagelige look giver dig mulighed for at strække dig og sove i flyet, mens du samtidig ser stilfuld og elegant ud.

Match bukser og træningstrøje

Dette outfit oser af komfort, og det er indlysende hvorfor. Det bløde, varme stof får dig til at føle dig som om, du har pyjamas på samtidig med, at du ligner en trendy atlet. For at booste stilen, kan du prøve et par spidse hæle eller stiletter – akkurat som Gigi Hadid gør.

Træningsdragt med lange sokker og lodne sandaler

Rihanna bringer komforten op på et nyt niveau, hver gang hun sætter sig ind i et fly. Den berømte sangerinde elsker at matche en hyggelig, behagelig træningsdragt med sokker og en stor varm jakke eller frakke.

For at toppe det hele, fuldender Rihanna sit outfit med et par lodne sandaler – ligesom for at tilføje et strejf af “sass”.

Afslappet jumpsuit

fremhævede billede Afslappet jumpsuit - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Priyanka Chopra er klar over, at man kun behøver en heldragt og et par høje hæle for at være komfortabel og samtidig se så flot ud, at man ligner en der går ned af runway’en til modeshowet. Hvis hæle ikke lige er dig, når du er i en lufthavn, vil en jumpsuit med sneakers også få dig til at se smart ud.

Business-sæt med nederdel og blazer

fremhævede billede Business sæt med nederdel og blazer - Flyv som en supermodel - de 6 bedste outfits til lufthavnen

Amal Clooney er dygtig til at inspirere de travle forretningskvinder, der gerne vil se stilfulde og forretningsrelaterede ud, mens de samtidig føler sig komfortable. En pæn skræddersyet nederdel er en god mulighed for dem, der skal til videre til et møde, så snart de træder ud af flyet.

Disse ideer til outfits viser, at det at være komfortabel i lufthavnen ikke behøver betyde, at du er nødt til at se smagløs og umoderne ud. Hold dig til det klassiske, men alligevel behagelige. Hele din krop vil takke dig for det efter en lang flyvetur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *