fremhævede billede 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve - 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve

6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve

Frakker, frakker, frakker. Dette stykke tøj kan enten fuldende eller ødelægge et helt outfit, da frakker er det eneste folk bemærker, når du går ned ad gaden.

For at hjælpe dig med at få andre til at vende sig om efter dig på gaden, har modeindustrien et par tips eller to i ærmet. Hvis du vil have mest muligt ud af dette sæsonbestemte tøj, er her de bedste frakker i 2019.

Fleece vinterfrakke

Takket være det hyggelige stof og den løse pasform, vil du føle dig varm hele vinteren med denne “fuzzy” frakke. Denne frakke får dig til at se chik og trendy ud, når den matches med et outfit i samme farvepalette.

Leopardfrakke med bælte

fremhævede billede 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve Leopardfrakke med bælte - 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve

Denne frakke, som pakker dig ind i fake fur-pels, vil få dig til at se lige så godt ud som Cruella De Vil – bare uden dyremishandlingen. Bær jakken med en “sassy” attirude og få alle til at forelske sig i både dig og frakken

Tweed-ternet frakke

fremhævede billede 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve Tweed ternet frakke - 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve

Denne perfekt skræddersyede frakke er udelukkende lavet af uld for at få dig til at føle dig hyggelig, varm og stilfuld på samme tid. Uldfrakker kan være dyre, men er absolut de ekstra penge værd.

Vendbar Borgfrakke

Denne frakke har dobbelt så meget af det sjove – takket være den vendbare funktion. Ud over at have to sider til at booste forskellige looks, holder denne tykke frakke dig varm på de kolde vinterdage. Hvis du foretrækker en længere frakke og en løsere pasform, fås denne frakke også i andre pasformer og størrelser.

Uldfrakke med ærmer i kunstlæder

fremhævede billede 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve Uldfrakke med ærmer i kunstlæder - 6 vinterfrakker enhver kvinde skal prøve

Denne frakke er perfekt til et mere klassisk look. Takket være de blandede materialer kan frakken matches med et bredt udvalg af tøj, så du kan være både den seje pige og den tjekkede, feminine kvinde.

Down Parkacoat

Fuglenes dunfjer er de bedste til at holde alle varme om vinteren. Denne parkacoat med hætte er fyldt med en kombination af ægte og syntetiske dunfjer for at holde tøjet let og varmt – uden at prisen bliver højere.

Disse frakker vil gøre enhver kvinde glad i vinterperioden, hvilket samtidig gør dem til en dejlig gave at give i løbet af ferien. Køb din frakke og se vidunderlig ud, når du går på gaden som den diva, du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *