fremhævede billede 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på - 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på

2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på

“Swimtimates” har eksisteret i 5 år og gennem årene har tøjets alsidighed givet styrke til kvinder.  Tøjet er kendt for at fungere som både badedragt og undertøj på samme tid

Prisms designer Anna Laub tog det imidlertid til det ekstreme i den seneste kollektion fra brandet.

Tricket ved ”swimtimates” er, at det også gør sig ud for rigtigt tøj. Vil du vide mere om kollektionen og hvordan, det får kvinder til at føle sig? Her er nogle af grundene til, at denne kollektion giver styrke til kvinder overalt.

Tætsiddende materiale

fremhævede billede 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på Tætsiddende materiale - 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på

Designeren udviklede stoffet for et par år siden, da ideen om at bruge 3D-teknologi tog hende med storm.  Fremstillingsmetoden giver et tætsiddende materiale med utallige egenskaber.

Stoffet er sømløst, ekstremt elastisk, modstandsdygtigt over for klor og andre blegemidler, tørrer hurtigt og lader huden ånde.

Alsidighed og funktionalitet

fremhævede billede 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på Alsidighed og funktionalitet - 2 måder Prisms Swimtimate Collection giver styrke til kvinder på

Det eneste, kvinder reelt har behov for i et stykke tøj, er alsidighed. Ingen problemer, Prism dækker dig godt ind med denne kollektion, da hele tricket er, at de forskellige dele kan bruges hver eneste dag.

Kollektionen består af badedragter, der fungerer som bh, trusser og bikini.

Der er også lange strømpebukser, der fungerer som yogabukser eller gymnastikbukser og badedragter i ét stykke, der kan anvendes som sømløs shapewear under stramme kjoler og tynde stoffer.

Denne kollektion får kvinder til at føle sig stærke og med kontrol over deres kroppe. De kan se ud, som de vil, og samtidig garnere deres tøj med sexede vibrationer.

Selv om tøjet er en smule pebret for “undertøj” at være, gør alsidigheden det hele værd.  Føl dig sexet, fri og beskyttet med alle dele i denne kollektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *