les triconautes Ywe2a83FURA unsplash 1024x576 - Inspirerende strikkeopskrifter med kvalitetsgarn

Inspirerende strikkeopskrifter med kvalitetsgarn

PetiteKnit er et brand, der står for stor passion og strikkeglæde. Uldfisken.dk har nøje udvalgt et stort sortiment af strikkeopskrifter og garn fra PetiteKnit, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med dit næste strikkeprojekt.

Strik til sommer og vinter

Har du svært ved at holde dig varm om vinteren, eller vil du klæde dig smart på om sommeren i en tynd strik? Uanset hvilken årstid det er, er der stor mulighed for at finde et strikkekit fra PetiteKnit, der holder dig varm samtidig med, at det følger tidens trends. Til voksne kan du finde opskrifter på alt fra rullekravesweatre og cardigans til slipovers og lette bluser. Men det er ikke kun voksne, der kan blive klædt varmt på. PetiteKnit har nemlig også kits til babyer og børn, så der er altså mulighed for at strikke til hele familien, der alle kan få glæde af de populære produkter.

Passion for godt håndarbejde

I et kit får du altså både strikkeopskrift og garn, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med strikkepindene. Udvalget hos Uldfisken.dk er stort, og folkene bag har med stor passion og glæde for håndarbejde, fundet frem til de bedste produkter og opskrifter, hvilket stemmer overens med PetiteKnits visioner. Når du har fundet en opskrift, du vil i gang med, skal du selv vælge, hvilket garn du vil have med i kittet. Den store kvalitet skinner desuden igennem ved de over 30 forskellige muligheder for garn, og farveudvalget er lige så bredt, så der er noget for alle og enhver.