nordwood themes eGHlWS zQSM unsplash 1024x683 - Forkæl din mand med nyt og moderne tøj

Forkæl din mand med nyt og moderne tøj

Synes du, det er ved tiden, at din mand får nyt tøj i garderoben? Tæerne er måske ved at trænge igennem strømperne, bukserne er slidte, og skjorten passer bare ikke helt til dette års mode. Bare rolig, det kan gøres nemt: du finder et stort udvalg af herretøj hos Bygholm Menswear.

 

Alt i klæder til hverdag og fest

Hos Bygholm Menswear finder du et sortiment af herretøj, der dækker al det nødvendige og mere til. Du kan nemlig finde alt fra bukser, skjorter og strik til blazere, bælter og kortholdere. Så uanset hvad din mand står og mangler, og hvad du synes, kunne klæde ham, så er der stor chance for at finde det hos Bygholm. De fleste kan bruge et par nye bukser, så hvorfor ikke vælge jeans fra Lee eller måske et par behagelige karamel-farvet Meyer-bukser af bomuld? Begge par er nydelige og behagelige, så de kan bruges til at arbejde i, men er bestemt også gode muligheder til en aften i byen med vennerne. Har I en fødselsdagsfest eller måske en bryllupsfest i vente, kan du forkæle din mand med en ny habit. De fås fra forskellige brands og dermed i flere figurer og farver. Vælg eksempelvis mellem farver som sand, lyse- eller mørkegrå, blå eller sort.

 

 

Et univers af tøj

Måske er din mand vant til at have tøj fra ét bestemt brand. Hos Bygholm Menswear er der stor mulighed for at finde tøj derfra blandt mængden af brands. Listen er nemlig lang og indeholder blandt andet JBS, Gant, SELECTED HOMME, Lacoste, Jack & Jones og Resteröds. Gå på opdagelse i det store tøjunivers og forkæl din mand med nyt, moderne tøj.