denny muller s9zGsWDiFO4 unsplash 1024x683 - Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Badeværelset er et af de dyreste rum i huset at renovere udover køkkener. Derfor er de fleste af os tilbøjelige til at lade disse rum være, som de er. Men du behøver ikke en fuld renovering for at få dit badeværelse til at føles som et luksusrum. Hvis du ikke har budget til at renovere badeværelset fuldt ud, kan du stadig indrette dit badeværelse på en elegant og stilren måde uden at tømme din bankkonto.

Hold det minimalistisk og enkelt

Badeværelser er ofte fyldt med alverdens ting, der ligger spredt over det hele på hylder, på vasken og andre steder. Dette er ikke for alle, og nogle af os kan lide vores toiletartikler mere skjult. Et af de bedste tricks til at holde dit badeværelse simpelt og minimalistisk er ved at opbevare alle dine ting på den helt rigtige måde.

Placer eventuelt din sæbe i et fad eller en sæbeholder, put din tandbørste i et smukt krus og opbevar dine vatpinde i en lille kiste. Dette gør ikke mindst, at rummet vil føles større, det holder det også enkelt og elegant på samme tid.

Få styr på dine håndklæder og badekåber

Et badeværelse kan let se rodet ud, hvis der intet sted er at hænge dine håndklæder og badekåber. Her kan det være en fordel at få en håndklædestang eller nogle knager fra Nichba design ud på dit badeværelse. Disse enkle tilføjelser er måske ikke noget, som mange gæster vil lægge mærke til, men de kan have en drastisk indflydelse på rummets harmoni.