pine watt qo cIAw53KY unsplash 1024x683 - Klæd dig i moderigtigt outdoor-tøj

Klæd dig i moderigtigt outdoor-tøj

Elsker du det udendørs liv? Er du vild med vandring og udendørs sport, så er det måske på tide, at du får øjnene op for det New Zealandske brand Icebreaker. Det får dig nemlig til at se moderigtig ud, støtte bæredygtighed og have en dejlig behagelig følelse, når du laver dine outdoor-aktiviteter i deres tøj.

Hvad er Icebreaker?

Icebreaker er et firma, der har eksisteret i 21 år. De sætter etik og bæredygtighed i højsædet, når de udvikler deres produkter. De fremstiller deres produkter i merinould, fordi de gerne vil udnytte dens temperaturregulerende evne i deres tøj. De sætter en ære i at lave slidstærkt tøj til udendørs brug, som ikke går på kompromis med hverken kvaliteten eller komforten.

Komfortabelt og lækkert tøj

Med Icebreaker kan du blive klædt på fra yderst til inderst, da de fremstiller al mulig slags outdoor-tøj. Du kan finde et stort udvalg af funktionsundertøj og strømper til både mænd kvinder og børn, som kan opfylde ethvert behov, uanset om du skal stå på ski, hike eller andet.

Har du brug for en hættetrøje, pullover eller en sweater, når du dyrker dit udendørs liv, kan du finde mange smarte modeller, der kan opfylde enhvers smag. Ønsker du at iføre dig en lækker T-shirt eller skjorte, er det værd at kigge nærmere på Icebreakers sortiment.

Praktiske og smarte jakker samt accessories såsom huer, vanter og halstørklæder i mange flotte farver, kan også blive en del af din moderigtige garderobe til udendørs brug.