fran hogan fBV0ExfOvxw unsplash 1024x730 - Nye plakater på køkkenvæggen

Nye plakater på køkkenvæggen

Er dit køkken netop blevet renoveret, eller trænger det blot til nyt på væggene? Hos ViSSEVASSE kan du finde plakater til køkken, der passer ind i ethvert moderne hjem. De rolige og enkle farver og motiver giver en afslappet stemning, man kun kan blive glad af.

Glade minder og madvarer på væggen

Ønsker du nyt på væggene i dit køkken, er der masser af muligheder hos ViSSEVASSE. Du kender måske allerede de populære by- og landeplakater. Du kan eksempelvis få den danske sommerstemning året rundt med en landeplakat med illustrationer som en fiskerbåd fra Vesterhavet, en grøn skov med anemoner, eller en mand der plukker æbler. Har du været på storbyferie, kan du også få minderne ind i køkkenet med en plakat fra London eller Berlin. Også din barndomsby eller andre steder i Danmark, du holder af, kan blive dine og sprede daglig glæde i dit køkken. Ønsker du at blive inspireret, kan du selvfølgelig også få plakater med en hummer, ovnbagte tomater, grøntsager eller lemonade.

Dansk produktion på miljøvenligt papir

En ordentlig og fornuftig produktion kræver miljøvenlighed, og det får du her. Plakaterne er nemlig trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir. Har du fundet en plakat, eller måske flere der vil klæde dine køkkenvægge, kan du vælge mellem forskellige størrelser. ViSSEVASSE har desuden designet forskellige rammer i hvid, sort og massiv eg, som du kan få dine plakater tilsendt i. Efter din bestilling går der ikke mere end 1 til 2 dage, før du modtager den. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan hænge dem op, så der er nyt liv på væggen.