kristina paparo XSDTr93bhBo unsplash 1024x575 - Bliv den man lytter til

Bliv den man lytter til

Hvorfor er det nødvendigvis ikke altid den, der får jobbet, der er den dygtigste? Hvorfor har nogle nemmere ved at forhandle en god løn hjem end andre? Hvorfor har nogle lettere ved at komme igennem med nye idéer til ledelsen end andre?

Der findes flere svar på spørgsmålene, men ofte vil en væsentlig del af svaret være, at gennemslagskraft er en afgørende faktor.

 

Teknik og kropssprog kan forstærke gennemslagskraft

Du kan arbejde med gennemslagskraft på mange forskellige måder. For det første kan du arbejde med personlig udvikling, hvis det for eksempel kniber med din selvtillid og dit selvværd. Derudover er der en række teknikker, der særligt kan være med til at forstærke din personlige gennemslagskraft.

 

Troværdighed

Troværdighed er med til at øge din gennemslagskraft. Troværdighed kommer, når der er overensstemmelse mellem det du siger og det du gør.

Stemmeføring

Tal højt og tydeligt, så det er let at forstå dig. Hvisker og mumler du, når du taler, mister du hurtigt de tilhørernes opmærksomhed, samtidig med at det kan give indtryk af, at du er usikker.

Kropsholdning

Med din kropsholdning udsender du meget tydelige signaler. Din kropsholdning forstærker samtidig også, det du føler. Føler du dig usikker, vil denne følelse ofte forstærkes ved, at du synker sammen i kroppen. Omvendt kan du give dig selv sikkerhed ved at rette dig op, løfte hovedet og kigge direkte på folk.

Budskab

Vær klar i dit budskab. Hvis du væver for meget rundt og er utydelig med, hvad du mener og hvad der er dine holdninger, så svækker du din gennemslagskraft.

 

Alle kan øge deres gennemslagskraft

Det er ikke sådan, at nogle bliver født med gennemslagskraft og andre ikke. Vi kan alle øge vores personlige gennemslagskraft gennem personlig udvikling.

Ved at booke et foredrag med Birgitte Dam Jensen, får du skræddersyet et kursus til netop din virksomheds ønsker, behov og ambitioner.