CYKELKURV bagagebære 6 kg stof hund p - Er din hund også dit et og alt?

Er din hund også dit et og alt?

Der er hunde, der blot er der, og så er der hunde, der får en helt særlig status. Hvis din hund hører til sidstnævnte, så kan du forkæle den med en cykelkurv fra dyrecenter.dk.

Nogle får en hund mest af praktiske årsager, andre fordi de blot syntes, det kunne være hyggeligt eller trygt. Og så er der dem, der får en hund, der bliver deres bedste ven, og som næsten får status af et barn. Hvis du genkender sidstnævnte situation, så er du kommet til det rigtige sted.

For din hund skal forkæles, og kun det bedste duer til din hund. Og derfor har du sikkert også som regel din hund med overalt. For den skal helst ikke være derhjemme for længe selv. Særligt små hunde, der måske bor i lejligheder, er det bedst at have med sig på farten. Men det er ikke alle steder, hvor I kan gå hen sammen. Eksempelvis hvis det er for langt. Derfor kan det være smart at kunne tage din hund med på cyklen. Og derfor er der udviklet mange forskellige typer cykelkurve til små hunde, der skal med på farten.

Hvis du kunne bruge en hunde cykelkurv, så kig forbi dyrecenter.dk, der har mange typer af cykelkurve. De kan både placeres foran og bagpå, og der er alt fra fletkurve til luksuskurve, der passer rigtig godt på din hund. Du kan blandt andet få en cykelkurv i stift stof med robust ramme og med refleksstriber, så I også kan cykle, når det bliver mørkt.