briona baker mbMWnzUuWUs unsplash 1024x683 - Nyd weekenden med en Champagne-brunch

Nyd weekenden med en Champagne-brunch

Weekenden – her holder vi fri og bruger tiden på alt det, vi ikke har tid til i hverdagen. Det er her vi kan sove så længe, at det faktisk bare giver bedst mening at slå morgenmaden og frokosten sammen til en lækker brunch. Den kan du nyde med din kæreste, en god veninde eller en anden du har kær – og hvis I vil gøre ekstra meget ud af det, kan I jo altid tilføje Champagne til menuen.

Champagne er en lækker forfriskning, og passer overraskende godt til æg, bacon og lækkert surdejsbrød. Du kan enten nyde den alene med et lækkert glas juice ved siden af eller vælge at blande de to drikkevarer, så du får en Mimosa.

Mimosa med friskpresset appelsinjuice

Hvis du ikke kender Mimosa, er det resultatet af appelsinjuice blandet med Champagne eller en anden mousserende hvidvin. Det er en lækker og forfriskende drink – som lige giver lidt ekstra til en god brunch.

Find dit pæneste champagneglas – eller et andet højt, petit glas. Det er vigtigt, at glasset har det rette udseende – det sætter prikken over i’et på oplevelsen. Derefter skal der appelsinjuice i bunden af glasset. Hvis du skal have en lækker Mimosa, skal det selvfølgelig være en friskpresset appelsinjuice. Du kan enten købe det færdigt, men du kan også sagtens presse det selv.

Til sidst topper du drikken med Champagne eller mousserende hvidvin. Champagne er som oftest en dyrere drik – men det er også ekstra lækkert, når du vil forkæle dig selv. Du kan dog også bruge en mere prisvenlig mousserende hvidvin, og stadig få en utrolig lækker drik ud af det.