alex seinet Evb5GA0181k unsplash 1024x683 - Rehabiliteringsophold hos Vejlefjord Rehabilitering med fokus på det enkelte individ

Rehabiliteringsophold hos Vejlefjord Rehabilitering med fokus på det enkelte individ

Har du eller kender du en med en hjerneskade eller en hjernesygdom, kan du hos Vejlefjord Rehabilitering komme på et rehabiliteringsophold. Her har de fokus på neurorehabilitering, hvor du kan få hjælp, behandling og genoptræning.

Vejlefjord Rehabilitering er et sted, der er placeret i smukke omgivelser, som alle kan have godt af engang imellem. Det er tæt på både park, skov og fjord, så det er direkte ude i naturen. Det er både for børn og voksne, så der er plads til alle, som ønsker hjælp med fokus på det neuropsykologiske og livskvalitet.

Med hjælp fra behandling, der er evidensbaseret, samt erfaring og træning fokuserer Vejlefjord Rehabilitering på, at alle deres patienter får nogle redskaber og værktøjer til at få mere kontrol over deres hverdag.

Fokus på den enkeltes individuelle behov

Hos Vejlefjord Rehabilitering møder de altid personen lige der, hvor de er. Det er nemlig vigtigt for dem, at der altid er fokus på den enkeltes individuelle behov. Derfor bliver både rehabiliteringen og genoptræningen tilrettelagt netop efter dine behov og dit nuværende ståsted i livet.

Derudover er det vigtigt for dem at netop dine interesser, fra før du fik en hjerneskade eller en hjernesygdom, er i højsædet. Disse interesser inddrages i behandlingerne, så det bliver mere meningsfuldt for det enkelte menneske.

Vejlefjord Rehabilitering udfører alle deres behandlinger med hjælp fra et erfarent team af medarbejdere, som arbejder sammen på tværs af diverse faggrupper. Det giver de bedste muligheder i forhold til neurorehabiliteringen og dine individuelle ønsker samt behov.