bruno martins Pfrne 5S  8 unsplash 1 1024x683 - Få den perfekte afslutning på ugen med Tawny-portvin

Få den perfekte afslutning på ugen med Tawny-portvin

Der er muligvis ingen bedre måde at afslutte ugen på, når det er koldt udenfor end med en Tawny portvin. Portvin giver en dejlig varm følelse i kroppen, som kan være nødvendig, når vinden raser udenfor, eller når frosten har gjort sit indtog.

Tawny-portvin ældes med stil

Tawny-portvin ældes med stil i egetræsfade. Her bruger den enten 10, 20, 30 eller 40 år, før den bliver sendt ud på markedet. Du kan derfor erhverve Tawny-portvine med forskellige aldre. En Tawny-portvin tilbyder et bredere udvalg af smag end andre portvine, der kan være meget frugtagtige og kraftfulde. Navnet Tawny betyder brunlig eller gulbrun og hentyder til farven på portvinen.

Grahams 10 år gamle Tawny-portvin

Grahams 10 år gamle Tawny-portvin er for dig, der sætter pris på kvalitet ned i den mindste detalje. Den har en nøddeagtig aroma, der er kombineret med en smule honning og figner. Vinen er god til eksempelvis søde desserter, hvilket kan være alt lige fra en æbletærte til en kanelkage eller en mandelkage.

Grahams 30 år gamle Tawny-portvin

Grahams 30 år gamle Tawny-portvin er en fantastisk portvin, der er ren kvalitet og som har en helt unik karakter. Den har en flot lys rav-farve, og smagen er en blanding af tørret frugt og honning. Denne portvin er velegnet til at bruge som en dessert i sig selv. Den kan også serveres sammen med mørk chokolade.

Grahams 40 år gamle Tawny-portvin

Grahams 40 år gamle Tawny-portvin er for dig, der virkelig sætter pris på en kvalitetsportvin med en helt ekstraordinær og underfundig smag. Smagen er en blanding af frugt, rosiner, karamel og chokolade. Den kan serveres for sig selv eller sammen med mørk chokolade.