vidar nordli mathisen IodaCetPots unsplash 1024x679 - Glæd dig selv med en kvalitetsmarkise

Glæd dig selv med en kvalitetsmarkise

Er du på udkig efter en ny kvalitetsmarkise eller måske den første af slagsen? Så kommer du ikke uden om FrirumsMarkisen. Den er en af de bedste og mest holdbare på markedet, og den vil helt sikkert være til gavn hjemme hos dig. 

Holder til det danske vejr

Når du kigger efter en markise, er der flere ting du skal overveje. Først og fremmest er både holdbarhed, funktioner og materialer de afgørende faktorer for, om der er tale om en kvalitetsmarkise. FrirumsMarkisen er EU-godkendt og kan holde til en vindstyrke på op mod 10,6 m/s, og det må siges at være afgørende i et blæsende land som Danmark. Gennemsnitsvindstyrken i Danmark ligger mellem 7 og 7,8 m/s, så du skal ikke være bange for, om markisen nu holder til den kraftige vind. Udover dens styrke, så er materiale og funktionalitet også gennemtænkt. Materialet er nemlig slidstærkt, og så har den en lukket kassette, der beskytter dugen mod regn og vind, når den er trukket tilbage.

Vand- og smudsafvisende

FrirumsMarkisen fås i forskellige farver. Du kan vælge mellem enkle og neutrale farver, som aluminiumsarmene skal være, og det samme kan du med selve dugen. Fælles for alle markiserne er, at de er vand- og smudsafvisende, og det vidner endnu engang om den høje kvalitet. Gennemsnitligt har FrirumsMarkisen en levetid på 25 år, men skulle der mod al forventning ske noget med den inden for de første 5 år, så dækker garantien. Lyder det som noget for dig? Når først FrirumsMarkisen er sat op på din terrasse, vil du aldrig undvære den igen.