devon janse van rensburg DU8Z5djVJtg unsplash 1024x716 - Finurlige og funktionelle danske designmøbler

Finurlige og funktionelle danske designmøbler

Hos OYOY finder du et hav at dansk designede finurlige og funktionelle designs, der skiller sig ud, samtidig med at de passer perfekt i de fleste danske hjem. Det er den form for nytænkning i design og funktion, der gør OYOY til det, de er – se alt fra OYOY her.

Dansk kvalitet fra OYOY

Siden 2012 har den danske designvirksomhed OYOY været til, og der er efterfølgende blevet designet og produceret dansk kvalitetsdesign til hjemmet og hverdagen. Deres designs er anderledes og skiller sig ud fra meget af det, vi ellers ser på det danske marked, og det er hele essensen for OYOY. Deres sortiment består nemlig af specielle, finurlige og funktionelle designs, og det må siges at være lykkedes. Stilen i de forskellige designs er nemlig meget skandinavisk og dansk, og henvender sig til alle unge såvel som gamle, da designet samtidig fauner bredt og egner sig til alle hjemmets rum. Så er du på udkig efter nye møbler eller tilbehør og dekorationer til dit hjem, finder du helt sikkert en masse unikke designs fra OYOY.

Følelsen af hjem

Hele tanken og ideen bag OYOY er, at man har følelsen af hjem og Danmark, uanset hvor i verden man befinder sig. Siden 1929 har OY været halenummeret, eller indregistreringskoden, på fly været de danske kendingsbogstaver. Hvorfor det netop er disse bogstaver, vides ikke, men uanset hvad så er det relateret til Danmark, og eftersom mange danskere tager fly til og fra ferier, har mange måske lagt mærke til bogstaverne og dermed givet en følelse af hjem eller tilhørsforhold, hvilket passer til idéen bag OYOY. Kig forbi casanovafurniture.dk og find nye danske designs til dit hjem.