munbaik cycling clothing JyBUMdyWk8E unsplash 1024x683 - Vask dit sportstøj på den mest optimale måde

Vask dit sportstøj på den mest optimale måde

Du arbejder hårdt for at holde dig i form, så det er vigtigt, at du gør det samme for dit træningstøj. Når du har brugt dit træningstøj et par gange, kan det være, at du oplever, at det lugter og er svært at vaske helt rent. Derfor er det vigtigt, at du vasker tøjet på den mest optimale måde, så det holder til mange flere træningstimer endnu.

Tag dig godt af dit træningstøj, så det er klar til din næste træning

Efter din træning bør du altid starte med at lufttørre dit tøj ved at hænge det udenfor, hvis det er muligt. Lad aldrig din svedige t-shirt blive i din træningstaske eller i vasketøjskurven i for lang tid. Det er ikke kun ildelugtende, men kan også medføre til, at dit tøj mugner.

Når du så endelig er klar til at vaske tøjet, er det en fordel ikke kun at bruge det normale vaskemiddel. I stedet skal du bruge produkter fra Nikwax. Med produkter fra Nikwax kan du nemt sørge for, at dit træningstøj ikke begynder at lugte. Produktet skal blot ind i selve vaskemaskinen sammen med dit tøj. Efter vasken er færdig, vil du opleve, at dit træningstøj føles så godt som nyt.

Fordelen ved disse produkter er ligeledes, at de er helt ufarlige at anvende. Produkterne er nemlig både miljøvenlige og vandbaserede, så hverken dig eller dit tøj vil tage skade af det. Du kan naturlige også bruge Nikwax til andet end dit træningstøj såsom arbejdstøj eller lignende.