jose carbajal 8xyki0bqvgw unsplash 1024x683 - Overvejer du privat flexleasing?

Overvejer du privat flexleasing?

Overvejer du at investere i en bil, men er pengene ikke helt til det? I så fald kan flexleasing privat være noget for dig. Focus Flex tilbyder forskellige biler til overkommelige flexpriser, heriblandt nogle som du måske kun tør at drømme om. 

Bliv klogere på flexleasing

Har du hørt om leasing, eller er du allerede kendt med princippet? Leasing kan være svært at finde rundt i, og netop derfor er én af Focus Flex’ mål at være nede på jorden og til at se igennem med, så du trygt kan stole på, at både de og du, ved, hvilken aftale der indgås. Leasingvirksomheden har stor erfaring med leasing, og har taget del i det siden 2011. De har især et godt netværk på det sjællandske marked, men i hele landet er de kendt for deres professionelle service, der både gør kunder og medarbejdere tilfredse.

Mange fordele

Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing. Alt efter hvad du er på udkig efter, så er der helt sikkert en løsning for dig. Der kan både få splitleasing, sæsonleasing og flexleasing. Førstnævnte er for dig, der bruger bilen meget til erhvervskørsel. Her betaler virksomheden for erhvervskørsel, mens du selv betaler for din private kørsel. Sæsonleasing er for dig, der ønsker en bil, som passer til en bestemt sæson. Du betaler kun for perioden, og når den står stille, er der ingen omkostninger. Sidst, men ikke mindst, er der flexleasing. Det er en efterspurgt form for leasing af biler, hvor du slipper for at betale hele afgiften på én gang. I stedet skal du kun betale for den forholdsmæssige afgift, som betales løbende. Lyder det interessant? Så kontakt Focus Flex med det samme.