new zealand boots stoevle ultrakort vinter cognac 1180w 1024x1022 - Skal du med på moden med bamsestøvler?

Skal du med på moden med bamsestøvler?

Du kan sikkert huske bamsestøvlerne. De er kommet tilbage igen, om du vil det eller ej. Find dem hos apair.dk og lev i dem resten af vinteren.

Måske du tænker, at du aldrig skulle stifte bekendtskab med bamsestøvlerne længere. De havde sin storhedstid i 00’erne, og selvom det måske ikke føles som lang tid siden, så er der pludselig gået 20 år siden 2000. Og dermed er 00’ernes tendenser i tilbagegang. En af dem er bamsestøvlerne, særligt den helt korte version fra mærket New Zealand.

De kan nemt styles både med et par fede joggingbukser, som også må siges at være kommet på mode igen. Men de kan også gå til en kjole eller et par jeans. Og så må vi jo bare sande, at selvom man måske lige skal overvinde udseendet på dem, så er de utroligt dejlige at have på. Forestil dig hver dag at kunne hoppe i et par pelsstøvler uden hverken lynlås eller bindebånd, og som holder dig varm en hel dag.

Bamsestøvler fra New Zealand er blot en af de type ankelstøvler, du kan finde hos hjemmesiden apair.dk. Der er også både skindstøvler og læderstøvler. Der er støvler med og uden hæl og i forskellige farver og materialer. Dermed kan du stensikkert finde et par støvler, der passer præcis til den anledning, hvor du skal bruge dem. Du kan finde meget mere information om de forskellige ankelstøvler her: https://apair.dk/da/kvinder/stovler/stovler-ankelstovler/.