victor freitas WvDYdXDzkhs unsplash 1024x683 - Kollagen - et vigtigt protein for din krop

Kollagen – et vigtigt protein for din krop

Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner. Men med alderen begynder kroppen langsomt at producere mindre af den gode kollagen. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du gerne vil have en krop og hud som er modstandsdygtig over for de ydre påvirkninger, som den dagligt bliver udsat for.

Vil du have en smuk hud gennem hele livet, så er det vigtigt at du blandt andet indtager en sund kost. Men ligeså vigtigt er det at du sørger for at få nok proteiner, og det er ikke kun huden som har godt af den ekstra kollagen.

 

Kollagen er vigtig for dine knogler og led

Tager du et ekstra tilskud i form af kollagen, bidrager proteinet med nogle livsvigtige funktioner. Kollagen er blandt andet godt for din hjerne og dit hjerte. Men proteinet bidrager også positivt til dine muskler, led og dine knogler.

Men det er ikke alt, for kollagen hjælper også udover at bidrage til en sundere og mere spændstig hud, også med at vedligeholde kroppens brusk, dine hornhinder, blodkar og tænder.

Vil du give din krop de bedste betingelser, så er det en god ide at indtage kollagen for at sikre dig selv i at få nok protein. Men ligeså vigtigt som det er at få nogle gode vitaminer, ligeså vigtigt er det at få en sund og næringsrig kost. Du bør også undgå alt for meget soldyrkning, da solens skadelige UV-stråler er skadelig for den kollagen du har i din hud.