online marketing hIgeoQjS iE unsplash 1024x576 - Har du brug for behandling af dine åreknuder?

Har du brug for behandling af dine åreknuder?

Der kan være mange grunde til at åreknuder opstår, hvor den mest almindelige årsag er at venerne i benene bliver svækket. Oplever du åreknuder i det ene eller begge ben, og vil du gerne af med dem igen, kræver det en behandling af åreknuder. Åreknuder medfører oftest en form for ubehag, det kan være kosmetisk, men hos nogle kan åreknuderne også medføre store smerter i benene, som ikke går over af sig selv.

 

Hvad er en åreknude?

En åreknude ses som tykke slyngende blodårer, der ses tydeligt lige under huden. Åreknuderne forhindrer blodet i at blive transporteret rundt som det skal, hvilket kan give store smerter, eller i værste fald dybe blodpropper.

 

Der findes i alt 7 forskellige faser, når der er tale om åreknuder:

 

  • Fase 0 – Ingenting

 

  • Fase 1 – Karsprængninger (mindre end 3 mm i diameter)

 

  • Fase 2 – Synlige åreknuder uden forandringer i huden

 

  • Fase 3 – Hævede ben

 

  • Fase 4 – Ubehagelig betændelse i huden

 

  • Fase 5 & 6 – Skinnebenssår

 

Hvem får åreknuder?

Åreknuder kan ramme alle, og omkring 25% af både mænd og kvinder får åreknuder i løbet af livet. Åreknuderne går ikke over af sig selv, men kræver en behandling. Hos Åreknudeklinikken som du finder i Århus og Næstved kan du få den rigtige behandling, så du altid kan have pæne ben helt uden ar og grimme åreknuder.

 

Klik ind på Varix.dk allerede i dag, og læs mere omkring hvordan du kan komme af med dine åreknuder, uanset hvor mange og hvor store de er.