l e 5Z2CIk9 KLs unsplash 1024x683 - Servér en drink med portvin

Servér en drink med portvin

En god drink er altid lækkert! Og ofte består den af gin, vodka eller rom mixet med andre drikkevarer for en god smag. Men har du nogensinde overvejet, hvad portvin kan gøre for din drink? Portvin er ikke kun godt til risalamanden eller i lænestolen foran pejsen – du kan faktisk sagtens lave en frisk drink med smagen af portvin. Køb portvin, og sæt i gang!

Port Tonic

Er du vild med Gin Tonic? Så prøv at mixe portvin efter eget valg med tonicvand og en god håndfuld isterninger. Så har du en forfriskende drink, som er hurtig og nem at lave.

Tawny Sparkles

Mix tawny-portvin med mousserende vin, isterninger og lime til at toppe af med. Drinken er smuk og lige til at forkæle dig selv med efter en lang dag.

Double Rose

For den perfekte, søde sommerdrink! Mix roséportvin med mousserende rosévin, og supplér med et sødt jordbær til slut. Den perfekte drink til havefesten eller tøseaftenen.

Tawny Coffee Martini

En Espresso Martini er et sikkert hit, men har du overvejet drinken med et twist af portvin? Mix et espressoshot med kaffelikør og tawny-portvin for en cremet drink, hvor portvinen gør den perfekt til en kølig aften.

 

Uanset om du er helt vild med portvin og trænger til ny inspiration til, hvordan du kan nyde det, eller om du er vild med drinks og har mod på at prøve noget nyt, så kan du altså få glæde af disse opskrifter.