Bluelight briller   Tekst 1 1024x683 - Forbedr din søvn med bluelight-briller

Forbedr din søvn med bluelight-briller

Zzzz. Alle har brug for søvn, men nogle gange er det ikke helt nemt at få nok af det, og det kan der være mange grunde til.

Du er ikke alene, hvis du kan lide at se serier eller scrolle på telefonen ud på aften inden sengetid, men det kan være det, der holder dig vågen – selv når du har slukket skærmen.

Don’t worry! Du behøver ikke at smide din mobil, fjernsyn eller computer ud for at få bedre søvn. Bluelight-briller er et musthave for enhver, der vil beskytte sine øjne mod overeksponering af blåt lys fra dine skærme.

Hvad er bluelight og bluelight-briller egentligt?

Blåt lys… bluelight… uanset hvad du vil kalde det, drejer det sig om lys med høj intensitet og kort bølgelængde, som kan trænge længere ind i øjet end andre former for lys. Blåt lys kommer blandt andet fra digitale skærme.

Du har formentligt hørt om bluelight-briller før, og det er der en god grund til. Under corona blev de en populær måde at tackle ekstra skærmtid og hjemmearbejde, fordi glasset i bluelight-briller har et filter, som blokerer en del af det blå lys, dine øjne udsættes for.

Men hvad kan du bruge det til?

Sådan hjælper bluelight-briller dig med at sove bedre

Bluelight-briller er et musthave for dig, der har problemer med at falde i søvn om natten! Sagen er, at blåt lys kan påvirke din døgnrytme ved at stimulere din krop til at være vågen – også selvom du er meget træt.

Når det bliver aften, er det derfor en lys idé at undgå kilder med blåt lys såsom din mobil, TV og computer mindst en time, før du går i seng. Meeeeen det kan være lidt svært. Her er bluelight-briller en fremragende måde at begrænse mængden af blåt lys, du udsættes for, så du kan sove bedre.

Bluelight-briller i stilfulde designs

Leder du efter et par flotte og funktionelle bluelight-briller, er HART & HOLM et skønt valg. Dette brillebrand har et stort udvalg af bluelight-briller i smukke designs, som klæder enhver, så vil du gerne beskytte dine øjne i stil, er HART & HOLM lige sagen!