becca mchaffie Fzde 6ITjkw unsplash 1024x683 - Gør din garderobe vinterklar

Gør din garderobe vinterklar

De fleste mennesker har ikke plads nok i deres garderobe til at opbevare alt lige fra sommertøj til vintertøj. Og selv hvis din garderobe er stor nok, skal du stadig have styr på, om den er klar til de koldere måneder.

Om vinteren er det alfa og omega, at du har lækkert og varmt tøj, så du kan holde dig varm. Men hvordan gør du din garderobe vinterklar? Det er faktisk slet ikke så svært.

Ryd op i dit klædeskab og få et overblik

Start med at kigge i din garderobe og find ud af, hvad du har. På samme tid kan du fjerne tøj, som du ikke længere bruger. Det giver dig mere plads til at fylde klædeskabet med nyt vintertøj, hvis det er nødvendigt.

Sammensæt flere outfits til vintertiden

Herefter bør du prøve at sammensætte flere outfits til vintertiden med det tøj, du allerede har. Det kan give dig et overblik over, om du skal investere i nyt vintertøj. Samtidigt kan det gøre det langt nemmere for dig at gå vinteren i møde, hvis du allerede har planlagt flere gode vinteroutfits.

Køb nyt vintertøj

Til sidst skal du overveje, om du ønsker at investere i nyt vintertøj eller ej. Ved hjælp fra to ovenstående tips har du nok fundet ud af, om du mangler noget. Selv hvis du ikke decideret mangler noget, er det altid rart med nyt tøj. Du kan blandt andet tage et kig på tøj fra Isabel Marant til de koldere tider.