pexels adrian dorobantu 2379980 1024x768 - Gør din altan mere hyggelig med disse tips

Gør din altan mere hyggelig med disse tips

En altan er et sted, hvor du kan skabe en lækker lille oase. Her kan du slappe af og komme helt ned i gear efter en lang dag. Men for at du har lyst til at befinde dig på din altan, er det vigtigt, at du indretter den med fokus på hygge og en god stemning. Her finder du 3 tips, der kan hjælpe dig med at skabe en hyggelig altan.

 

Indret med masser af planter

Planter kan gøre en kæmpe forskel på din altan. De giver dig en fornemmelse af at være i naturen, selvom du faktisk er omgivet af bygninger. Du kan indrette dig med planter på flere måder på din altan. 

Det kommer helt an på, hvad du foretrækker. Dog er det klart en fordel at gøre brug af en plantekasse. Men inden du køber en plantekasse, skal du sørge for, at den er velegnet til brug på en altan.

 

Lys din altan op med skøn belysning

Intet skaber en hyggelig atmosfære bedre end den rette belysning. Du kan være kreativ og hænge diverse lyskæder op forskellige steder. Lyskæder kan gøre din altan helt magisk og er et godt valg, der ikke sprænger dit budget. Derudover kan du se, om du kan finde nogle LED-stearinlys til udendørs brug eller flotte lanterner med lys. 

 

Sørg for komfortable siddepladser

Hvis du planlægger at tilbringe en masse tid på din altan, skal du sørge for at tilføje en form for siddeplads. Men det bør ikke være hvilken som helst siddeplads. Du skal tænke over, at det skal være en komfortabel siddeplads, hvor du rigtig kan hygge. Det kan enten være en stol eller en bænk med lækre puder, en sækkestol eller en helt tredje mulighed.