pexels tembela bohle 1884584 1024x683 - Opdel din garderobe i forskellige kategorier

Opdel din garderobe i forskellige kategorier

De fleste kvinder har bunkevis af tøj hængende hjemme i tøjskabet. Nogle gang endda så meget, at det til tider kan være svært at gennemskue, hvor meget der egentlig er. Har du en stor garderobe, måske endda et stort walk-in closet, så har du måske allerede et godt overblik over alt dit tøj. Men er tilfældet at du kun har et enkelt skab eller to til alt dit tøj – ja så er historien en ganske anden. 

 

Ryd godt op og få et godt overblik

Det er altid en god ide at have styr på dit tøj. På den måde kan du nemt finde ud af hvad du har, og på samme tid fjerne det tøj du ikke længere går med. Når du har ryddet op, kan du med fordel begynde at sortere tøjet. Det kan være i forskellige kategorier, men en god ide er også at opdele tøjet i sæsoner. 

 

Når du er færdig med at sortere alt dit tøj i sæsoner og kategorier, får du pludselig mulighed for at finde frem til, hvor meget tøj du har. Det giver også god anledning til at finde ud af om du mangler noget, og her kan du med fordel overveje om tøj fra yas, er noget for dig. 

 

Hos lycopenhagen.dk finder du et stort udvalg af tøj fra Yas. Det gælder både vinter- og sommertøj, i alverdens farver og pasformer, hvilket betyder at der med stor garanti er noget der falder i din smag.