pexels cottonbro 3998414 1024x683 - Tips til at gro et flot fuldskæg
Tips til at gro et flot fuldskæg

Tips til at gro et flot fuldskæg

Før i tiden ønskede mange mænd et glatbarberet look, hvor der ikke var nogen skægstubbe i ansigtet. Men tiderne har ændret sig. For i dag er der flere og flere mænd, som gerne vil gro et fyldigt og stort fuldskæg.

Dog er det ikke alle, der bare sådan lige kan gro et lækkert fuldskæg. Vil du gerne gro et fuldskæg, men leder du efter flere gode tips, skal du læse med videre her. Udover at du skal være tålmodighed, så er det vigtigt, at du plejer dit skæg med hjælp fra et skægplejesæt.

Hjælp til at gro et fuldskæg

  • Ingen barbering – Først og fremmest skal du lade være med at barbere dig. Det er en fordel, at du ikke rører ved dit skæg i den første tid som for eksempel otte uger. Men du må selvfølgelig gerne trimme skægget på halsen, da de færreste ønsker skægvækst i dette område.
  • Vask skægget regelmæssigt – Sørg for at du jævnligt vasker dit skæg med en skægshampoo. På den måde er du sikret, at alt lige fra snavs til madrester og diverse bliver fjernet fra skægget.
  • Gør brug af skægolie – Det er ligeledes en god idé at bruge skægolie til blandt andet at reducere kløe. I starten vil huden under skægget højst sandsynligt klø ret meget.
  • Trim skægstubbene – For at få et flot fuldskæg skal du trimme det sommetider. På den måde holdes skægget soigneret og flot. Du kan bruge enten en trimmer eller en saks.
  • Anvend en kam eller børste – Ønsker du det lækreste fuldskæg, er det nødvendigt at bruge en kam eller skægbørste.