pexels gabriela palai 395242 1024x631 - 3 par bukser alle mænd bør eje

3 par bukser alle mænd bør eje

Da tøjfirmaet Shaping New Tomorrow brusede frem på den danske scene, slog de sig op på sloganet ”The Perfect Pants”. Gid livet var så vel. For det perfekte par bukser, er et par, der kan rumme mange opgaver i dagligdagen, mens de ser fantastiske ud. Og selvom de nordjyske drenge laver gode bukser, duer bukserne desværre ikke til alt.

 

Og ikke et ondt ord om dem, for det er min overbevisning, at et sådant par ikke eksisterer eller kommer til det. I virkeligheden kræver enhver mand tre gode par bukser for at komme let igennem dagene.

 

Regnbukser

Mænd med fast adresse i landets største byer, er i høj grad også cyklende mænd. Og cykler man til arbejde i regnvejr er man smerteligt bevidst om, at regnbukser er et must. Når man har tonset flere kilometer igennem et tæppe af regnvand, føles ens bukser som en våd karklud. Og den tørrer ikke lige med det samme. I mange tilfælde kræver det, at man tager bukserne af for at tørre dem ordentligt.

 

Regnbukser herre kan købes her.

 

Jeans

Skal man have en god all-around-buks, går man aldrig galt i byen med et par jeans. Jeans passer til de fleste tøjstile, og hvis de er lavet i en god kvalitet, kan det enkelte par holde i mange år. Fordelen ved jeans er den alsidighed de udstråler. De er pæne, men ikke formelle. De er casual, men ikke comfort. Derudover kan man finde lige den farve der passer en bedst.

 

Habitbukser

Selvom jeans er bukser, der går til det meste, vil der stadig være situationer, hvor det formelle skal have et nøk mere op. Skjorte, slips og habitbukser kan imponere alle fra en forretningsfrokost til en konfirmation. Her anbefales det at købe dem i en mørk farve.