pexels andrea piacquadio 845434 1024x683 - Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Trediver er en svær størrelse. Man sidder typisk mellem to stole. Voksenlivet på den ene side, og det vilde ungdomsliv på den anden side. De fleste vil nok have afsluttet deres uddannelse på det her tidspunkt, men kroppen kan stadig følge med på dansegulvet.

 

Mange af ens venner begynder også at melde sig som forældre, og bryllupsinvitationerne fylder mere og mere i indbakken. Det er med andre ord tid til at ryste den sidste del af teenagelivet af sig og så småt begynde at træde ind i de voksnes rækker.

 

Man bliver ikke voksen natten over, og der er naturligvis mange skridt den vej, så her er fokus på tøjet.

 

Klæder skaber folk

Hvis man hele sine tyvere har været vant til sneakers og T-shirts med sjove budskaber eller print, kan jakkesættet virke som en verden, man slet ikke har lyst til at reje ind i endnu.

 

Det er heller ikke nødvendigt. I hvert fald ikke lige med det samme. I stedet bør man tage små skridt i den rigtige retning.

 

Her kan det være en god idé at kigge mod tøj, der forbinder komfort og æstetik i en perfekt kombi. Der er flere tøjmærker, der anerkender og tilstræber lige præcis det spændingsfelt. Paul Smith er en af dem.

 

De kan udstyre dig med en helt ny garderobe, der både imponere chefen og giver dig bevægelsesfrihed, så du ikke har lyst til at hoppe i joggingbukser som det allerførste, når du kommer hjem fra arbejde.

 

Dine nye sneakers kan blandt andet være lavet af brunt læder, for at give dig et lidt mere elegant udtryk. Derudover er en polotrøje den mere formelle udgave af din gamle T-shirt. Begge læner sig tæt op ad din gamle stil, men giver en smule mere respekt.