pexels isa g 2699645 1024x678 - 3 gode sommersko
3 gode sommersko

3 gode sommersko

Om lidt skyller den danske sommer ind over landet som en tsunami af sollys og varme. Den river ikke Danmarks huse med sig, men river den kolde vinterdepression af danskerne og efterlader dem med et stort smil, røde kinder og et lille overskæg af flødeis.

Når man stavrer rundt i det dejlige vejr, er det vigtigt ikke at gå i for tunge og indelukkede sko. Udover at give sure og ildelugtende tæer, kan det faktisk også føre til fodsvamp på længere sigt. Derfor skal der luft til fødderne, og her er tre gode bud på, hvordan man bedst får det.

Sandaler

Sandaler er en klassisk sommersko af mange årsager. Her får fødderne en masse dejlig luft til sig, samtidig med, at det gøres på en elegant måde. Sandaler kan nemlig både være fulde af velcrobånd, så de gør sig godt til vandreturen, men kan også være en flot ting, der komplimenterer dit outfit.

Det er for eksempel tilfældet med den klassiske Birckenstock. Sandalen er meget populær af åbenlyse årsager og behagelig at gå rundt i. Den bedste pris på Birckenstock får man på webshoppen hos Wood Wood.

Klip-klapper

Klip-klapper er til dig der nærmest har en religiøs aversion mod fodtøj om sommeren, men stadig ikke ønsker at gå helt barfodet rundt. Her bliver en sål af skum holdt fast under din fod med den absolut minimale brug af materiale. To plastiksnore mellem din yderste tæer, holder nemlig hele herligheden på plads, så der ikke er noget der overdækker din fod.

Espadrillos

Espadrillos råber nærmest på Sydspanien, sangria og flamingo i solnedgangen. Espadrillos er altså til det sommerlook, der ikke overgiver sig hundrede procent til komforten i kolde tæer, men kan acceptere en let og flettet sko.

Men taber du sangria på skoen, får du det aldrig af.