t shirt - 3 gode råd til at forbedre din personlige stil

3 gode råd til at forbedre din personlige stil

Føler du, at din stil ikke helt afspejler, hvem du er? Eller vil du bare gerne blive bedre til at sammensætte outfits? Som mand kan det føles overvældende at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til tøj og mode. Derfor finder du her tre gode råd, der kan hjælpe dig med at forbedre og opgradere din personlige stil.

Vælg altid tøj med den rette pasform

Først og fremmest er det alfa og omega, at du vælger tøj med den rette pasform. Du bør nemlig have tøj på, der komplementerer dig og din kropsform. Og her har pasformen meget at sige. Er du i tvivl om, hvad der er bedst til dig, så prøv forskellige typer tøj.

Køb lækre basisdele

Derudover er det en fordel, hvis du investerer i lækre basisdele. Du bør have en samling af klassiske og enkle basisdele, som du nemt kan mikse og matche på kryds og tværs. Har du en række simple skjorter, bukser, jakker og t-shirts i garderoben, kan du ikke gå helt galt i byen. Find smarte t-shirt til mænd her.

Det er en god idé at eksperimentere

Mange mænd vælger den sikre vej og klæder sig kun i neutrale farver samt tøj uden mønstre. Det behøver du ikke. Rent faktisk er det en god idé at eksperimentere, så du kan finde ud af, hvad der passer godt til dig. Du kan stadigvæk sagtens holde dine outfits forholdsvist enkle selvom, at du inkorporerer farver og mønstre i dine looks.