pexels brett sayles 991491 1024x683 - Disse to ting får du brug for til vinter

Disse to ting får du brug for til vinter

Når vinteren nærmer sig, er der mange mennesker, der mentalt forbereder sig på en tid med mørke og kulde. Selvom vinteren kommer hvert år, kan det være lidt af et chok, når man træder ud ad døren og mærker kulden omfavne ens krop. Og så ved man, at tiden er kommet.

Udover den mentale forberedelse mange mennesker gør sig i takt med, at vinteren kommer, er der også en del praktiske ting, der skal ordnes.

Det er alt fra garderoben der skal fyldes op med lidt ekstra klæder, så du kan holde varmen, og til træpiller der skal købes ind til fyret. Du kender helt sikkert hele humlen, for du har gjort det i mange år i træk.

Alligevel kan det være svært at holde overblikket, når både du, dine børn og huset skal gøres vinterklar.

Her får du en kort huskeliste bestående af to ting, som du ikke må glemme at anskaffe dig, inden vinteren kommer.

Varme vinterstøvler i god kvalitet

 Det kan godt være, at du endnu ikke har haft brug for dem i år – men det kommer du til. Sørg for, at have et par rigtig gode støvler. Hvis er bosat i Aalborg, er du heldig, for så kan du skaffe dig et par kvalitets støvler hos Bubetti i Aalborg.

 

Isskraber til bilen

Forbered dig på, at isen kommer. Hvert år står du sikkert med højre jakkeærme trukket godt ned over hånden, fordi du forsøger at skrabe det frosne lag af, der sidder på din bilrude. Det er en kamp hvert år, og det er som om, at man aldrig rigtig lærer at være på forkant med denne kamp. Køb en isskraber i dag, læg den i handskerummet og så er du klar til, at frosten kan komme.