pexels chanita sykes 1094544 1024x662 - Sådan får du dine venner til at besøge dig, når ud bor langt væk

Sådan får du dine venner til at besøge dig, når ud bor langt væk

En populær trend blandt byboere er at gøre op med bylivet. Simpelthen at trække pløkkerne op og flytte ud på landet.

 

Måske hører du til dem, der gerne vil følge trenden, men er bange for at miste dine venner i processen. Er du vant til at bo i byen, er det nemlig ikke noget problem at se sine vener, da der altid går en bus hjem.

 

Ude på landet er det en anden sag. Her er man ofte langt fra busserne, og muligheden for at komme hjem efter en aften med rødvin kan være svært.

 

Det første du bør gøre, er at anskaffe dig et par gæstesenge, så dine venner ved, at de altid kan sove rusen ud på behagelig manér, hvis de har behov for det.

 

Vis dem lykken ved landet

Det andet er at have en plan for, hvordan I skal have det sjovt. Sæt jer ned og lav en liste over de ting, I gerne vil lave, når de kommer på besøg. En tur i skoven, et besøg på den nærmeste by eller måske en hyggelig aften foran pejsen med lidt snacks og vin?

 

Der er masser af aktiviteter ude på landet, som byboere ikke får lov til at smage på i hverdagen. Bare tænk på, hvorfor du selv flyttede derud i første omgang. Del ud af din glæde ved landlivet.

 

Det gør ikke noget, hvis du overgør det lidt, og skruer op for den landlige charme. Dine venner vil kun nyde det show, du sætter i gang for dem.

 

Stærke bånd

Til sidst bør du flytte på landet, hvis du har lyst. Frygten bør ikke overbevise dig, desuden skal dine venner nok altid komme, ellers er de ikke dine rigtige venner alligevel.