Events - Events

Rabotnik er altid villig til at hjælpe andre i kampen for kvinders rettigheder – med mode som våben i stedet for vold.

#MeToo: Power til kvinder via tøj – september 2019

I dette event finder du alt fra en bazar, der sælger håndlavede ting, til et modeshow, der viser kreationer lavet af fremadstormende modedesignere.

Denne begivenhed fokuserer på at få kvinder til at føle sig “powerfulde” gennem deres beklædning og til at stå op mod seksuel chikane – uanset hvad de har på.

Overgrebene i Afrika – september 2019

Hvis man skal skabe opmærksomhed om en sag, er det afgørende at tage snakken om de vigtige spørgsmål vedrørende kvinders rettigheder. Denne gang er vores “talk”, som vi har hver anden måned, rettet mod klitoridektomi i Afrika, en forældet stammeskik, der har dræbt mere end 700.000 kvinder over hele kontinentet. Lær mere om det, hvorfor det sker, og hvorfor det skal forbydes en gang for alle.

#FightForHerRights modeshow – oktober 2019

At udstyre kvinder med power via mode er et afgørende våben i kampen mod patriarkatet og for at undgå, at kvinder bliver udsat for tilråb på gaden.

En gruppe af modedesignere vil fremvise tøj, der vil fremhæve kvindernes fysiske attributter for at få dem til at føle kontrol over deres kroppe. Klæd dig på for at imponere og få kontrol over dig selv.

Kvinders rolle på arbejdspladsen – november 2019

I denne “talk”, adresserer vi kvindernes rolle på arbejdspladsen, lønforhold og hvorfor lønforskellen er et issue, samt hvordan vi undgår sexchikane og afskedigelser på jobbet.

Desuden slutter vi af med en Q&A-session, hvor vi vil besvare alle spørgsmål om disse og andre  emner som dresscode, udskamning på jobbet og meget mere.

#WomenCan: Den årlige julevelgørenheds-middag og modeshow –  december 2019

Jul og vinter er lige rundt om hjørnet, og dermed er det tid for velgørenhedsmiddag og modeshow!

I år vil de penge, der indsamles ved arrangementet, være øremærket til at hjælpe hjemløse kvinder i Aalborg til at få en varmere og mere hyggelig jul. Ved hjælp af mad, tæpper, jakker, hatte og handsker ønsker vi at få disse kvinder til at føle sig elskede og værdsatte.

Hvis du er interesseret i at tage del i nogle af disse begivenheder, som Rabotnik deltager i, så send en e-mail til [email protected] for mere information.