Kategori: Mode

t shirt - 3 gode råd til at forbedre din personlige stil

3 gode råd til at forbedre din personlige stil

Føler du, at din stil ikke helt afspejler, hvem du er? Eller vil du bare gerne blive bedre til at sammensætte outfits? Som mand kan det føles overvældende at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til tøj og mode. Derfor finder du her tre gode råd, der kan hjælpe dig med at forbedre og opgradere din personlige stil.

Vælg altid tøj med den rette pasform

Først og fremmest er det alfa og omega, at du vælger tøj med den rette pasform. Du bør nemlig have tøj på, der komplementerer dig og din kropsform. Og her har pasformen meget at sige. Er du i tvivl om, hvad der er bedst til dig, så prøv forskellige typer tøj.

Køb lækre basisdele

Derudover er det en fordel, hvis du investerer i lækre basisdele. Du bør have en samling af klassiske og enkle basisdele, som du nemt kan mikse og matche på kryds og tværs. Har du en række simple skjorter, bukser, jakker og t-shirts i garderoben, kan du ikke gå helt galt i byen. Find smarte t-shirt til mænd her.

Det er en god idé at eksperimentere

Mange mænd vælger den sikre vej og klæder sig kun i neutrale farver samt tøj uden mønstre. Det behøver du ikke. Rent faktisk er det en god idé at eksperimentere, så du kan finde ud af, hvad der passer godt til dig. Du kan stadigvæk sagtens holde dine outfits forholdsvist enkle selvom, at du inkorporerer farver og mønstre i dine looks.

image2 1 1024x683 - 3 smarte outfits til en havefest med venner og familie

3 smarte outfits til en havefest med venner og familie

Sommeren er i fuld gang, og du skal sikkert til flere havefester med venner og familie. Der findes ikke noget bedre end havefester, hvor solen står højt på himlen, og alle er i godt humør. Dog skal du finde ud af, hvad du skal tage på, når du skal til en havefest. Det kan hurtigt være et større problem. 

For hvilke outfits passer til en havefest med venner og familie? Er du i tvivl om, hvad du skal tage på til din næste havefest, finder du flere gode forslag til smarte outfits her.

Valg af det perfekte outfit

 

  • Sommerkjole – Hvis du er en vaskeægte kjolepige, er en sommerkjole til en havefest altid et godt valg. Du bør matche din sommerkjole med et par sneakers eller sandaler, da det ikke altid er smart med høje sko i en have. Desuden kan du tage en fin sommerjakke eller denimjakke ud over kjolen alt efter, hvor fin du gerne vil være.
  • Jeans og t-shirt – Jeans og t-shirt er et rigtig godt valg, når du skal til en havefest. Er temperaturen i den høje ende, kan du gå med shorts i stedet for jeans. Til dette outfit er det igen en fordel at tage enten sneakers eller sandaler på. Hvis du går med sneakers, kan du eventuelt vælge et par lækre New Balance sneakers.
  • Nederdel – Er du ikke så glad for kjoler, kan du i stedet finde en fin sommernederdel frem. Du kan sætte din nederdel sammen med en t-shirt eller en fin tynd trøje.

 

 

pexels isa g 2699645 1024x678 - 3 gode sommersko

3 gode sommersko

Om lidt skyller den danske sommer ind over landet som en tsunami af sollys og varme. Den river ikke Danmarks huse med sig, men river den kolde vinterdepression af danskerne og efterlader dem med et stort smil, røde kinder og et lille overskæg af flødeis.

Når man stavrer rundt i det dejlige vejr, er det vigtigt ikke at gå i for tunge og indelukkede sko. Udover at give sure og ildelugtende tæer, kan det faktisk også føre til fodsvamp på længere sigt. Derfor skal der luft til fødderne, og her er tre gode bud på, hvordan man bedst får det.

Sandaler

Sandaler er en klassisk sommersko af mange årsager. Her får fødderne en masse dejlig luft til sig, samtidig med, at det gøres på en elegant måde. Sandaler kan nemlig både være fulde af velcrobånd, så de gør sig godt til vandreturen, men kan også være en flot ting, der komplimenterer dit outfit.

Det er for eksempel tilfældet med den klassiske Birckenstock. Sandalen er meget populær af åbenlyse årsager og behagelig at gå rundt i. Den bedste pris på Birckenstock får man på webshoppen hos Wood Wood.

Klip-klapper

Klip-klapper er til dig der nærmest har en religiøs aversion mod fodtøj om sommeren, men stadig ikke ønsker at gå helt barfodet rundt. Her bliver en sål af skum holdt fast under din fod med den absolut minimale brug af materiale. To plastiksnore mellem din yderste tæer, holder nemlig hele herligheden på plads, så der ikke er noget der overdækker din fod.

Espadrillos

Espadrillos råber nærmest på Sydspanien, sangria og flamingo i solnedgangen. Espadrillos er altså til det sommerlook, der ikke overgiver sig hundrede procent til komforten i kolde tæer, men kan acceptere en let og flettet sko.

Men taber du sangria på skoen, får du det aldrig af.

pexels ivan samkov 7621270 1024x683 - Gode råd til at vælge den perfekte skjorte

Gode råd til at vælge den perfekte skjorte

En skjorte er en uundværlig del af enhver mands garderobe. Rent faktisk er det en fordel at have flere forskellige skjorter i klædeskabet, så du altid har den rette til anledningen. Men hvordan finder du den perfekte skjorte? Der er flere ting, som du kan tænke over for at finde den helt rigtige skjorte for dig.

Valg af skjorte

 

  • Hvad skal skjorten bruges til? Når du er på udkig efter en ny skjorte, bør du først og fremmest overvejer, hvad den skal bruges til. Mangler du en skjorte til en specifik formel begivenhed, eller har du bare brug for en ny skjorte til hverdag? Det kan også være, at du mangler en skjorte til arbejdet. Dette bør du finde ud af til at starte med, da det gør det nemmere at beslutte, hvad du skal gå efter. Leder du efter smarte skjorter, kan du tage et kig hos Zander Roskilde.
  • Find en skjorte med den rette pasform – Det er bare ikke fedt med en skjorte, der ikke sidder, som den skal. Derfor er det en god idé at prøve flere skjorter, så du kan finde en model med den perfekte pasform. En skjorte bør være behagelig at have på og ikke stramme for meget omkring dine arme, dine skuldre eller dit bryst.
  • Tænk over farven – Skjorter kan fås i et utal af farver, så du kan uden tvivl finde en skjorte med en farve, der falder lige i din smag. Du bør tænke over, hvilken farve der passer godt til dig samt resten af din garderobe. 

 

 

pexels bm capture 3794701 1024x769 - 3 gode outfits til en uformel date

3 gode outfits til en uformel date

Hvis du skal på en date, så er der ingen tvivl om, at du gerne vil give et godt førstehåndsindtryk. Det gør du blandt andet med hjælp fra dit outfit. Men hvad skal du tage på, hvis der er tale om en uformel date? Her finder du tre forskellige outfits, som er perfekte til en afslappet date.

Vælg det perfekte outfit til din date

 

  • T-shirt, jeans og sneakers – Du kan aldrig gå galt i byen med en smart t-shirt, et par jeans og lækre sneakers. Hvis det er en kold dag, kan du tage en læderjakke, en striktrøje eller lignende udover din t-shirt. Dette outfit er perfekt til en gåtur eller en kop kaffe.
  • Kjole og flade sandaler – Et andet smart outfit er en kjole og et par flade sandaler. Der er ingen grund til at tage de høje hæle på, hvis det blot er en uformel date. Hvis du ikke allerede har den perfekte kjole i skabet, kan du tage et kig i en tøjbutik Østerbro. Hvis det er en køligere dag, så tag et par støvler på i stedet for sandaler. Du kan desuden tage strømpebukser på under kjolen, hvis det ikke er varmt nok til bare ben.
  • Jumpsuit – Du kan vælge mellem et hav af forskellige jumpsuits, så du kan finde den helt rette model for dig. En jumpsuit er uden tvivl et godt valg, da det er et fint og sødt outfit, der ikke behøver at være formelt. Du kan vælge at tage alt lige fra sandaler til sneakers, støvler eller lignende på til en jumpsuit.

 

 

pexels andrea piacquadio 845434 1024x683 - Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Trediver er en svær størrelse. Man sidder typisk mellem to stole. Voksenlivet på den ene side, og det vilde ungdomsliv på den anden side. De fleste vil nok have afsluttet deres uddannelse på det her tidspunkt, men kroppen kan stadig følge med på dansegulvet.

 

Mange af ens venner begynder også at melde sig som forældre, og bryllupsinvitationerne fylder mere og mere i indbakken. Det er med andre ord tid til at ryste den sidste del af teenagelivet af sig og så småt begynde at træde ind i de voksnes rækker.

 

Man bliver ikke voksen natten over, og der er naturligvis mange skridt den vej, så her er fokus på tøjet.

 

Klæder skaber folk

Hvis man hele sine tyvere har været vant til sneakers og T-shirts med sjove budskaber eller print, kan jakkesættet virke som en verden, man slet ikke har lyst til at reje ind i endnu.

 

Det er heller ikke nødvendigt. I hvert fald ikke lige med det samme. I stedet bør man tage små skridt i den rigtige retning.

 

Her kan det være en god idé at kigge mod tøj, der forbinder komfort og æstetik i en perfekt kombi. Der er flere tøjmærker, der anerkender og tilstræber lige præcis det spændingsfelt. Paul Smith er en af dem.

 

De kan udstyre dig med en helt ny garderobe, der både imponere chefen og giver dig bevægelsesfrihed, så du ikke har lyst til at hoppe i joggingbukser som det allerførste, når du kommer hjem fra arbejde.

 

Dine nye sneakers kan blandt andet være lavet af brunt læder, for at give dig et lidt mere elegant udtryk. Derudover er en polotrøje den mere formelle udgave af din gamle T-shirt. Begge læner sig tæt op ad din gamle stil, men giver en smule mere respekt.

pexels gabriela palai 395242 1024x631 - 3 par bukser alle mænd bør eje

3 par bukser alle mænd bør eje

Da tøjfirmaet Shaping New Tomorrow brusede frem på den danske scene, slog de sig op på sloganet ”The Perfect Pants”. Gid livet var så vel. For det perfekte par bukser, er et par, der kan rumme mange opgaver i dagligdagen, mens de ser fantastiske ud. Og selvom de nordjyske drenge laver gode bukser, duer bukserne desværre ikke til alt.

 

Og ikke et ondt ord om dem, for det er min overbevisning, at et sådant par ikke eksisterer eller kommer til det. I virkeligheden kræver enhver mand tre gode par bukser for at komme let igennem dagene.

 

Regnbukser

Mænd med fast adresse i landets største byer, er i høj grad også cyklende mænd. Og cykler man til arbejde i regnvejr er man smerteligt bevidst om, at regnbukser er et must. Når man har tonset flere kilometer igennem et tæppe af regnvand, føles ens bukser som en våd karklud. Og den tørrer ikke lige med det samme. I mange tilfælde kræver det, at man tager bukserne af for at tørre dem ordentligt.

 

Regnbukser herre kan købes her.

 

Jeans

Skal man have en god all-around-buks, går man aldrig galt i byen med et par jeans. Jeans passer til de fleste tøjstile, og hvis de er lavet i en god kvalitet, kan det enkelte par holde i mange år. Fordelen ved jeans er den alsidighed de udstråler. De er pæne, men ikke formelle. De er casual, men ikke comfort. Derudover kan man finde lige den farve der passer en bedst.

 

Habitbukser

Selvom jeans er bukser, der går til det meste, vil der stadig være situationer, hvor det formelle skal have et nøk mere op. Skjorte, slips og habitbukser kan imponere alle fra en forretningsfrokost til en konfirmation. Her anbefales det at købe dem i en mørk farve.

pexels pixabay 247929 1024x683 - Derfor skal du vælge vintagetøj

Derfor skal du vælge vintagetøj

Vi hører det gang på gang, nemlig hvor godt det er at købe brugte ting. Det gælder både dine møbler hjemme i stuen, men det gælder i høj grad også for det tøj du skal gå i. Hører du til den gruppe af mennesker der gerne vil gå i vintagetøj, men synes det kan være svært at finde det helt rigtige, og til den rigtige pris. Så kan det være at tøj fra king louie, er noget for dig. 

 

Hvad er vintage tøj fra King Louie?

Ordet vintage er oprindeligt et engelsk ord, som ofte bruges i forbindelse med årgangsvine. Selvom tøjet kaldes vintage hos King Louie, er det dog ikke ens betydning med at det er gammelt tøj. Faktisk er alt tøjet fra King Louie, bare designet i et fantastisk retro look, som med garanti vil få de fleste til at tvivle på, om tøjet rent faktisk er ægte vintage tøj. 

 

Hos denckerdeluxe.dk kan du finde et stort udvalg af styles fra det kendte brand. Det gælder både kjoler med og uden ærmer, bluser, cardigans og lækre nederdele, som alle er designet i en vintage inspireret stil. 

 

Skil dig ud fra mængden

Vælger du en kjole, nederdel eller et andet stykke tøj fra King Louie, vil du uden tvivl komme til at skille dig ud fra mængden. Her er der uendelig mange muligheder, både når det handler om det enkelte stykke tøjs design, men også når det gælder de mange forskellige farverige mønstre på tøjet. 

 

pexels tembela bohle 1884584 1024x683 - Opdel din garderobe i forskellige kategorier

Opdel din garderobe i forskellige kategorier

De fleste kvinder har bunkevis af tøj hængende hjemme i tøjskabet. Nogle gang endda så meget, at det til tider kan være svært at gennemskue, hvor meget der egentlig er. Har du en stor garderobe, måske endda et stort walk-in closet, så har du måske allerede et godt overblik over alt dit tøj. Men er tilfældet at du kun har et enkelt skab eller to til alt dit tøj – ja så er historien en ganske anden. 

 

Ryd godt op og få et godt overblik

Det er altid en god ide at have styr på dit tøj. På den måde kan du nemt finde ud af hvad du har, og på samme tid fjerne det tøj du ikke længere går med. Når du har ryddet op, kan du med fordel begynde at sortere tøjet. Det kan være i forskellige kategorier, men en god ide er også at opdele tøjet i sæsoner. 

 

Når du er færdig med at sortere alt dit tøj i sæsoner og kategorier, får du pludselig mulighed for at finde frem til, hvor meget tøj du har. Det giver også god anledning til at finde ud af om du mangler noget, og her kan du med fordel overveje om tøj fra yas, er noget for dig. 

 

Hos lycopenhagen.dk finder du et stort udvalg af tøj fra Yas. Det gælder både vinter- og sommertøj, i alverdens farver og pasformer, hvilket betyder at der med stor garanti er noget der falder i din smag. 

 

 

pexels magda ehlers 3158128 1024x820 - Tips til at gøre din garderobe vinterklar

Tips til at gøre din garderobe vinterklar

I vintermånederne kan du se frem til lave temperaturer, sne, regn og slud. Selvfølgelig er der også dejlige kolde vinterdage med sol, men alle dage er typisk kolde om vinteren i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du har en vinterklar garderobe. Er du usikker på, hvordan du forbereder din garderobe på det kolde vejr, finder du et par tips lige her.

 

Hav en god vinterjakke og et par lækre vinterstøvler

Dette er nok noget af det vigtigste, når det kommer til en vinterklar garderobe. Du skal nemlig have minimum en enkelt god vinterjakke og et par lækre vinterstøvler. Du kan sagtens bruge de samme vinterstøvler og den samme vinterjakke igen og igen. 

Det vil sige, at du ikke behøver at have et væld af forskellige jakker og støvler i din garderobe, hvis du ikke ønsker det. Leder du efter et par vinterstøvler dame i høj kvalitet, kan du klikke ind her.

 

Vælg altid vandtæt tøj i en høj kvalitet

Udover at du bør have en vinterjakke og et par vinterstøvler klar i din garderobe, bør du ligeledes tænke over, hvad for noget vintertøj du vælger. Det er nemlig ikke en god idé bare at vælge det første og det bedste, du finder.

I stedet bør du tjekke, hvad tøjet er lavet af. Det kan hjælpe dig med at beslutte, om det er lavet i en god kvalitet, samt om det overhovedet er noget værd om vinteren. Helt generelt er det en fordel at gå efter vandtæt tøj i en god kvalitet, så du kan klare dig igennem de kolde måneder uden at fryse.