Kategori: Mode

pexels ksenia chernaya 3965545 1024x684 - Det bør du altid tænke over, når du shopper nyt tøj

Det bør du altid tænke over, når du shopper nyt tøj

Når det kommer til shopping, har vi alle nok været skyldige i at foretage et impulskøb eller to. For at undgå flere impulskøb er der flere ting, du altid bør spørge dig selv om, inden du køber nyt tøj. På den måde ender du med en garderobe, der udelukkende er fyldt med tøj, du går i.

 

Køb kun tøj, du føler dig godt tilpas i

Hvis du prøver et stykke tøj og ikke straks tænker, at du elsker det, bør du aldrig købe det. Alle stykker af tøj i din garderobe skal bringe dig glæde. Derfor bør du ikke tage noget med hjem, som du ikke ønsker at have på når som helst og hvor som helst. Det er især vigtigt, at du fokuserer på pasform og funktion.

 

Kig efter kvalitet

Materialer af høj kvalitet har en tendens til at være dyrere. Det kan eksempelvis være uld, cashmere og silke. Men prisen er ikke altid en indikator for, at noget er i god kvalitet. I stedet skal du kigge på det mærke, der sidder på tøjet.

At købe tøj i høj kvalitet er en fordel, da du typisk kan bruge det i længere tid uden, at det mister sin pasform og lignende. Leder du efter tøj i høj kvalitet, kan du tage et kig på tøj fra Samsøe Samsøe.

 

Ignorer størrelsen

Tænk i stedet på, hvordan du vil have, at noget tøj skal sidde på dig, hvordan det føles på din krop, og om du har det godt med at have det på. Størrelsen betyder ikke det store, hvis du eksempelvis vil have, at en trøje sidder på en anden måde.

pexels reafon gates 2645435 819x1024 - Mangler du tøj i store størrelser?

Mangler du tøj i store størrelser?

Mangler du tøj i store størrelser, kan det godt betale sig at kigge på nettet. Der finder du nemlig et godt udvalg af plus size tøj til dig med de flotteste kurver.

Det er dog ikke altid lige så nemt for store piger at købe tøj online, da der er brug for en optimal pasform. Derfor foretrækker mange plus size kvinder at handle i fysiske butikker, men det begrænser typisk udvalget. Er der derfor overhovedet en mulighed for at store kvinder kan handle trygt på nettet?

Sådan køber du plus size tøj hjemmefra

Du kan sagtens sidde hjemme i sofaen, når du skal købe tøj i store størrelser. Der findes nemlig online butikker, som har erfaring med og specialiseret sig i at tilbyde tøj til store kvinder på nettet.

De online butikker, du bør handle hos, er dem, der ved, hvor vigtigt det er med det rigtige snit og den rette pasform, når det gælder tøj i store størrelser. Det er derfor alfa og omega, at du finder en online webshop med nogle gode produktbeskrivelser.

Det er ekstra vigtigt med en god og uddybende produktbeskrivelse af tøj i store størrelser. En produktbeskrivelse bør indeholde alt lige fra materialer til pasform samt, hvordan tøjet sidder.

Hvis webshoppen ydermere har gjort sig umage med at tage mål af alle deres produkter, har du fundet frem til en perfekt online webshop med tøj i store størrelser. Det giver dig mulighed for at vurdere, om produktet er noget for dig samt, hvilken størrelse du skal købe.

elvis ray AF4UNAYf7fI unsplash e1614164260546 967x1024 - Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Nederdele er fantastiske til kvinder i alle aldre, former og størrelser. En nederdel fremhæver ikke kun dine kurver, men kan også bæres på både arbejdspladsen, til hverdag eller til en formel begivenhed.

Er du på udkig efter en nederdel i plus-size, men er du usikker på, hvad du skal vælge? Du kan tage et kig på nedenstående tips, så du får nemmere ved at vælge den helt rigtige nederdel for dig.

Vælg en nederdel der er komfortabel

Har du flotte kurver, og er du en plus-size-kvinde, bør du ikke vælge en nederdel, der sidder alt for stramt, da du med al sandsynlighed ikke vil få den brugt – gå i stedet efter komfort. Samtidigt skal du være opmærksom på, at nederdelen heller ikke bør sidde alt for løst – en nederdel i stretch-stof med et elastikbånd i toppen vil tilpasse sig efter din figur.

Tænk over nederdelens farve

Som plus-size kvinde kan det være en fordel at vælge en nederdel i en mørkere farve. Du har sikkert før hørt, at sort er slankende – og den regel er skam stadig gældende. Det gælder også, når det kommer til nederdele. Er du ikke vild med sort, kan du i stedet gå efter en nederdel i eksempelvis en mørkeblå eller en mørkegrøn farve. Har du det allerbedst i farver, så skal du ikke holde dig tilbage – gå efter lækre mønstre og farver, der komplimenterer hinanden.

A-formede nederdele er altid et godt valg

Hvis det meste af din vægt er på din nederste halvdel, er en A-formet nederdel et rigtig godt valg. Sådan en nederdel er lavet med et enkelt og fint snit, der giver din krop en flot timeglasfigur, samtidig med at du camouflerer dele, du ikke er så vild med. Mangler du nederdele i din garderobe, finder du nederdele i store størrelser her hos Amamiko.

 

danielle gehler dvHFa8FJ9RY unsplash 1024x683 - Disse smykker bør du have i smykkeskrinet

Disse smykker bør du have i smykkeskrinet

Smykker kan give det sidste pift til dit outfit. Ja, det kan faktisk løfte et kedeligt outfit op til helt nye højder. Derfor er det da også et musthave for mange kvinder, og de fleste bærer et eller flere smykker hver dag.

Du ved nok, at der findes et væld af forskellige smykker. Så mange smukke designs, at det kan være svært at vælge… Men hvilke typer bør du have i dit smykkeskrin?

Ringe

Ringe er ikke kun for forlovede. Ringe kan gøre dine fingre feminine, selv med et lille diskret design. Du kan vælge én større ring eller flere små, og så har du et væld af kombinationsmuligheder derefter.

Armbånd

Armbånd kan være diskrete og fine, og dermed et klassisk hverdagssmykke. Du kan dog også finde større armbånd, som helt sikkert kan sætte sit præg på dit outfit. Derudover er armbånd altid gode sammen med et pænt ur.

Halskæder

Bær dem alene, kombinér dem med korte og lange. Halskæder udgør altid prikken over i’et, og de findes i en bred vifte af farver med forskellige fine vedhæng, der vil pynte på enhver. Du bør have en hverdagskæde i skrinet, men også gerne en, der er perfekt til festlige begivenheder.

Øreringe

Nogle har flere huller i øret, og det kræver naturligvis en del flere sæt at vælge imellem. Som tommelfingerregel bør du have et par øresticks og et par lange øreringe. På den måde er du udstyret – både til hverdag og festlige begivenheder! Øreringe kan virkelig komplimentere dine øjne, og du vil helt sikkert blive glad for det.

Er du helt vild med idéen om nye smykker, så udforsk eventuelt Aagaard, hvor du finder en masse fine bud.

new zealand boots stoevle ultrakort vinter cognac 1180w 1024x1022 - Skal du med på moden med bamsestøvler?

Skal du med på moden med bamsestøvler?

Du kan sikkert huske bamsestøvlerne. De er kommet tilbage igen, om du vil det eller ej. Find dem hos apair.dk og lev i dem resten af vinteren.

Måske du tænker, at du aldrig skulle stifte bekendtskab med bamsestøvlerne længere. De havde sin storhedstid i 00’erne, og selvom det måske ikke føles som lang tid siden, så er der pludselig gået 20 år siden 2000. Og dermed er 00’ernes tendenser i tilbagegang. En af dem er bamsestøvlerne, særligt den helt korte version fra mærket New Zealand.

De kan nemt styles både med et par fede joggingbukser, som også må siges at være kommet på mode igen. Men de kan også gå til en kjole eller et par jeans. Og så må vi jo bare sande, at selvom man måske lige skal overvinde udseendet på dem, så er de utroligt dejlige at have på. Forestil dig hver dag at kunne hoppe i et par pelsstøvler uden hverken lynlås eller bindebånd, og som holder dig varm en hel dag.

Bamsestøvler fra New Zealand er blot en af de type ankelstøvler, du kan finde hos hjemmesiden apair.dk. Der er også både skindstøvler og læderstøvler. Der er støvler med og uden hæl og i forskellige farver og materialer. Dermed kan du stensikkert finde et par støvler, der passer præcis til den anledning, hvor du skal bruge dem. Du kan finde meget mere information om de forskellige ankelstøvler her: https://apair.dk/da/kvinder/stovler/stovler-ankelstovler/.

tamara bellis eZ 5kEyd0Uw unsplash 1024x681 - Find dit nye smykke til smykkeskrinet

Find dit nye smykke til smykkeskrinet

Mange kvinder har et smykkeskrin, der er helt fyldt med forskellige smykker. Nogle kvinder samler endda på smykker og har accessories til ethvert outfit. Der findes dog også kvinder, som bliver overvældede, når de skal købe nye smykker.

De bliver så overvældede af udvalget, at de ofte forlader forretningen eller opgiver at finde smykker på nettet. Det behøver dog ikke at være tilfældet. Inden du går i gang med at finde et nyt smykke, kan du starte med at overveje følgende faktorer.

Mangler du et bestemt smykke?

Til at starte med er det en god idé, at du overvejer, om du mangler et bestemt smykke. Det gør nemlig, at du ikke bliver så overvældet af alle mulighederne. Det kan eksempelvis være, at du har brug for:

  • En halskæde
  • Et armbånd
  • En ring
  • Et par øreringe

Disse muligheder er de mest populære. Du kan eventuelt tjekke dit smykkeskrin for at se, hvad du mangler.

Hvad skal smykket være fremstillet af?

For at indsnævre dine muligheder, og derved udvalget, kan du overveje, hvilket materiale smykket skal være fremstillet af. Har du gjort dette, inden du begiver dig ud i at kigge på smykker, er du godt på vej.

Du skal ligeledes tage stilling til, hvor meget du ønsker at bruge på dit nye smukke. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om smykket skal være uægte, i sølv, guld, platin eller noget helt andet.

Du kan eventuelt finde inspiration ved at tage et kig på disse Maanesten øreringe.

the creative exchange kWVImL5QxJI unsplash 1024x683 - Hvad skal manden i dit liv have i julegave?

Hvad skal manden i dit liv have i julegave?

Mænd er bare tit svære at finde en julegave til. Det hjælper heller ikke, at de stort set aldrig ønsker sig noget. Det gør, at mange kvinder virkelig skal gå i tænkeboks for at finde den helt rigtige julegave. For hvad skal du give manden, der ikke ønsker sig noget til jul? Det har vi et par forslag til.

Lidt nyt til garderoben

Har du taget et kig i din mands garderobe for nylig? Der er sandsynligvis en mulighed for, at flere ting i hans klædeskab trænger til at blive skiftet ud. Når du kigger efter tøj til mænd som julegave, er det værd først at tjekke, om der er nogle mærker, som din mand foretrækker. Er dette ikke tilfældet, kan du i stedet finde noget tøj, der er lækkert at have på samt er i en god kvalitet.

En god oplevelse

Har du en mand, der elsker at opleve forskellige ting? Så kan det være en god idé at give ham en oplevelsesgave. Der findes et hav af forskellige oplevelser, du kan glæde din mand med.

Når du kigger efter oplevelsesgaver, bør du tænke over hvilke interesser, din mand har. Elsker han biler, kan en køretur med en smart bil være det helt rette. Er han vild chokolade, så kan han få et chokoladekursus. Der findes også gavekort til ginsmagning, portvinssmagning m.m., hvis det er noget, din mand gerne nyder.

Skal det være lidt vildere, så findes der både bodyflight i en vindtunnel eller strandsurfing. Du kan også give ham et gavekort til Dinner in the dark, så I får en oplevelse sammen.

melody jacob hb8v SZm7VY unsplash 683x1024 - Fuldend dit outfit med et par sneakers

Fuldend dit outfit med et par sneakers

Måske er det ikke sko, du tænker på først, når du skal sammensætte et flot outfit. Skoene er for det meste, det sidste vi tager på, og mange af os har nok også et favoritpar, som vi automatisk træder i, inden vi går ud af døren til hverdag.

Men har du nogensinde tænkt over, at du sagtens kan sammensætte et outfit ud fra et par fede sneakers? Eller måske endda gøre et helt basic outfit meget mere spændende og iøjefaldende. Sneakers bliver produceret i så mange forskellige former og farver – mange af dem har vildt mange fede detaljer, som virkelig kan give et friskt pust.

Hvis du har en tendens til kun at vælge hvide sneakers, bør du helt sikkert overveje at udfordre dig selv, så du kan opleve den farverige verden af lidt vildere sneakers.

5 iøjefaldende sneakers til dit outfit

For at sætte dig ordentligt i gang med projektet, har vi her samlet et bud på 5 iøjefaldende sneakers – som med garanti vil give dig en masse komplimenter med på vejen.

  • Adidas OZWEEGO – i en flot neongrøn farve med lilla detaljer, som kan mixes og matches med både neutrale og vildere farver.
  • Adidas SUPERCOURT – fås i en uimodståelig lyserød farve med mørkegrønne detaljer, som kan pifte dit outfit betydeligt op.
  • Vans THE SIMPSONS – til dig som er kæmpe fan af The Simpsons, og som samtidig er modig nok til at hoppe i et par anderledes sko.
  • Adidas FALCON – kan du finde i en dyb, pink farve som med garanti vil springe i øjnene på alle og minde dem om, hvor dejlig en dag det er.
  • Converse ALL STAR – Vi har næsten alle sammen ejet et par klassiske sorte Converse, men prøv eventuelt med et par blå eller røde i stedet.

Er du frisk på at prøve noget nyt, kan du udforske det kæmpe udvalg af limited sneakers.

pexels snapwire 6710 1024x681 - Støvler er et musthave

Støvler er et musthave

Der er bare intet værre end våde og kolde fødder – og det får du nemt i dine sneakers, som du bedømte godt kunne bruges hen over vinteren. Men her må du vidst erkende, at du tog fejl. Sneakers er bare ikke altid den bedste løsning, men her er det godt, at der findes det perfekte alternativ, til når vejret er lidt dårligere – nemlig støvler.

Støvler er et musthave, og du burde have et par til at stå klar på skohylden. Heldigvis findes der et utal af støvler – og nogle er selvfølgelig mere smarte end andre.

Angulus støvler til dig, som søger kvalitet og design

Søger du en moderigtig, men komfortabel støvle, så burde du tjekke Angulus.dk ud. Angulus har et stort udvalg af støvler, og med deres mange forskellige styles rammer de en bred målgruppe. Du kan hos Angulus finde praktiske støvler, men også støvler, som er til mere pænt brug – fælles er bare kvaliteten. Søger du støvler med for til vinteren, kan det også fås hos Angulus.

Angulus er et dansk brand, som skaber håndlavede sko og støvler. De er meget populære i både Danmark og udlandet. Du får rigtig gode sko for pengene, og det er sko, som du kan have i mange år – Angulus’ sko og støvler er nemlig klassiske og tidløse i designet, men også robuste og kan derfor holde til mange vejrtyper.

Støvler kan være både femine og rå på samme tid, og derfor er støvler altid gode at have som en del af sin garderobe, for de giver et helt andet look, end et par sneakers ville gøre.

max poschau Yrjprzq 1jk unsplash 1024x683 - Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

De fleste mennesker kender det populære livsstilsmærke Helly Hansen. Helly Hansen designer tøj, som primært bruges af folk, som har en aktiv livsstil, blandt andet af professionelle skiløbere, snowboardere og sejlere. Er du en af disse typer, og vil du på samme tid også gerne have tøj, som er moderne og fedt, så vil tøj fra det norske mærke uden tvivl være alle pengene værd.

En aktiv hverdag betyder tøj med høj komfort

Mange mennesker kan blive fristet til at tro, at tøj bare er tøj, som skal holde regn, blæst og kulde ude. Men er du et aktivt menneske, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken jakke, eller hvilket et par bukser du har på. Udover at holde dig varm, og uanset om du er på vandretur i bjergene, eller om du er står på ski, så er en jakke eller et par bukser fra norske Helly Hansen skabt til at yde fuld beskyttelse samt en optimal varme.

Når du er aktiv, så betyder det også, at du bevæger dig meget, og derfor skal dit tøj gerne være tøj, som du frit kan bevæge dig i. Det kan du med tøj fra Helly Hansen, for her er der altid tænkt over den gode komfort, som er alfa omega, når du skal bestige bjerge, eller når du skal ud at sejle.

Det norske tøjmærke Helly Hansen laver al slags tøj til mennesker, som har en aktiv livsstil. Det vil sige, at du både kan finde jakker, shorts, redningsveste, sandaler og sejlerbukser fra det populære og anerkendte brand.