Kategori: Mode

pexels ivan samkov 7621270 1024x683 - Gode råd til at vælge den perfekte skjorte

Gode råd til at vælge den perfekte skjorte

En skjorte er en uundværlig del af enhver mands garderobe. Rent faktisk er det en fordel at have flere forskellige skjorter i klædeskabet, så du altid har den rette til anledningen. Men hvordan finder du den perfekte skjorte? Der er flere ting, som du kan tænke over for at finde den helt rigtige skjorte for dig.

Valg af skjorte

 

  • Hvad skal skjorten bruges til? Når du er på udkig efter en ny skjorte, bør du først og fremmest overvejer, hvad den skal bruges til. Mangler du en skjorte til en specifik formel begivenhed, eller har du bare brug for en ny skjorte til hverdag? Det kan også være, at du mangler en skjorte til arbejdet. Dette bør du finde ud af til at starte med, da det gør det nemmere at beslutte, hvad du skal gå efter. Leder du efter smarte skjorter, kan du tage et kig hos Zander Roskilde.
  • Find en skjorte med den rette pasform – Det er bare ikke fedt med en skjorte, der ikke sidder, som den skal. Derfor er det en god idé at prøve flere skjorter, så du kan finde en model med den perfekte pasform. En skjorte bør være behagelig at have på og ikke stramme for meget omkring dine arme, dine skuldre eller dit bryst.
  • Tænk over farven – Skjorter kan fås i et utal af farver, så du kan uden tvivl finde en skjorte med en farve, der falder lige i din smag. Du bør tænke over, hvilken farve der passer godt til dig samt resten af din garderobe. 

 

 

pexels bm capture 3794701 1024x769 - 3 gode outfits til en uformel date

3 gode outfits til en uformel date

Hvis du skal på en date, så er der ingen tvivl om, at du gerne vil give et godt førstehåndsindtryk. Det gør du blandt andet med hjælp fra dit outfit. Men hvad skal du tage på, hvis der er tale om en uformel date? Her finder du tre forskellige outfits, som er perfekte til en afslappet date.

Vælg det perfekte outfit til din date

 

  • T-shirt, jeans og sneakers – Du kan aldrig gå galt i byen med en smart t-shirt, et par jeans og lækre sneakers. Hvis det er en kold dag, kan du tage en læderjakke, en striktrøje eller lignende udover din t-shirt. Dette outfit er perfekt til en gåtur eller en kop kaffe.
  • Kjole og flade sandaler – Et andet smart outfit er en kjole og et par flade sandaler. Der er ingen grund til at tage de høje hæle på, hvis det blot er en uformel date. Hvis du ikke allerede har den perfekte kjole i skabet, kan du tage et kig i en tøjbutik Østerbro. Hvis det er en køligere dag, så tag et par støvler på i stedet for sandaler. Du kan desuden tage strømpebukser på under kjolen, hvis det ikke er varmt nok til bare ben.
  • Jumpsuit – Du kan vælge mellem et hav af forskellige jumpsuits, så du kan finde den helt rette model for dig. En jumpsuit er uden tvivl et godt valg, da det er et fint og sødt outfit, der ikke behøver at være formelt. Du kan vælge at tage alt lige fra sandaler til sneakers, støvler eller lignende på til en jumpsuit.

 

 

pexels andrea piacquadio 845434 1024x683 - Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Hvordan skal man klæde sig i sine 30’ere

Trediver er en svær størrelse. Man sidder typisk mellem to stole. Voksenlivet på den ene side, og det vilde ungdomsliv på den anden side. De fleste vil nok have afsluttet deres uddannelse på det her tidspunkt, men kroppen kan stadig følge med på dansegulvet.

 

Mange af ens venner begynder også at melde sig som forældre, og bryllupsinvitationerne fylder mere og mere i indbakken. Det er med andre ord tid til at ryste den sidste del af teenagelivet af sig og så småt begynde at træde ind i de voksnes rækker.

 

Man bliver ikke voksen natten over, og der er naturligvis mange skridt den vej, så her er fokus på tøjet.

 

Klæder skaber folk

Hvis man hele sine tyvere har været vant til sneakers og T-shirts med sjove budskaber eller print, kan jakkesættet virke som en verden, man slet ikke har lyst til at reje ind i endnu.

 

Det er heller ikke nødvendigt. I hvert fald ikke lige med det samme. I stedet bør man tage små skridt i den rigtige retning.

 

Her kan det være en god idé at kigge mod tøj, der forbinder komfort og æstetik i en perfekt kombi. Der er flere tøjmærker, der anerkender og tilstræber lige præcis det spændingsfelt. Paul Smith er en af dem.

 

De kan udstyre dig med en helt ny garderobe, der både imponere chefen og giver dig bevægelsesfrihed, så du ikke har lyst til at hoppe i joggingbukser som det allerførste, når du kommer hjem fra arbejde.

 

Dine nye sneakers kan blandt andet være lavet af brunt læder, for at give dig et lidt mere elegant udtryk. Derudover er en polotrøje den mere formelle udgave af din gamle T-shirt. Begge læner sig tæt op ad din gamle stil, men giver en smule mere respekt.

pexels gabriela palai 395242 1024x631 - 3 par bukser alle mænd bør eje

3 par bukser alle mænd bør eje

Da tøjfirmaet Shaping New Tomorrow brusede frem på den danske scene, slog de sig op på sloganet ”The Perfect Pants”. Gid livet var så vel. For det perfekte par bukser, er et par, der kan rumme mange opgaver i dagligdagen, mens de ser fantastiske ud. Og selvom de nordjyske drenge laver gode bukser, duer bukserne desværre ikke til alt.

 

Og ikke et ondt ord om dem, for det er min overbevisning, at et sådant par ikke eksisterer eller kommer til det. I virkeligheden kræver enhver mand tre gode par bukser for at komme let igennem dagene.

 

Regnbukser

Mænd med fast adresse i landets største byer, er i høj grad også cyklende mænd. Og cykler man til arbejde i regnvejr er man smerteligt bevidst om, at regnbukser er et must. Når man har tonset flere kilometer igennem et tæppe af regnvand, føles ens bukser som en våd karklud. Og den tørrer ikke lige med det samme. I mange tilfælde kræver det, at man tager bukserne af for at tørre dem ordentligt.

 

Regnbukser herre kan købes her.

 

Jeans

Skal man have en god all-around-buks, går man aldrig galt i byen med et par jeans. Jeans passer til de fleste tøjstile, og hvis de er lavet i en god kvalitet, kan det enkelte par holde i mange år. Fordelen ved jeans er den alsidighed de udstråler. De er pæne, men ikke formelle. De er casual, men ikke comfort. Derudover kan man finde lige den farve der passer en bedst.

 

Habitbukser

Selvom jeans er bukser, der går til det meste, vil der stadig være situationer, hvor det formelle skal have et nøk mere op. Skjorte, slips og habitbukser kan imponere alle fra en forretningsfrokost til en konfirmation. Her anbefales det at købe dem i en mørk farve.

pexels pixabay 247929 1024x683 - Derfor skal du vælge vintagetøj

Derfor skal du vælge vintagetøj

Vi hører det gang på gang, nemlig hvor godt det er at købe brugte ting. Det gælder både dine møbler hjemme i stuen, men det gælder i høj grad også for det tøj du skal gå i. Hører du til den gruppe af mennesker der gerne vil gå i vintagetøj, men synes det kan være svært at finde det helt rigtige, og til den rigtige pris. Så kan det være at tøj fra king louie, er noget for dig. 

 

Hvad er vintage tøj fra King Louie?

Ordet vintage er oprindeligt et engelsk ord, som ofte bruges i forbindelse med årgangsvine. Selvom tøjet kaldes vintage hos King Louie, er det dog ikke ens betydning med at det er gammelt tøj. Faktisk er alt tøjet fra King Louie, bare designet i et fantastisk retro look, som med garanti vil få de fleste til at tvivle på, om tøjet rent faktisk er ægte vintage tøj. 

 

Hos denckerdeluxe.dk kan du finde et stort udvalg af styles fra det kendte brand. Det gælder både kjoler med og uden ærmer, bluser, cardigans og lækre nederdele, som alle er designet i en vintage inspireret stil. 

 

Skil dig ud fra mængden

Vælger du en kjole, nederdel eller et andet stykke tøj fra King Louie, vil du uden tvivl komme til at skille dig ud fra mængden. Her er der uendelig mange muligheder, både når det handler om det enkelte stykke tøjs design, men også når det gælder de mange forskellige farverige mønstre på tøjet. 

 

pexels tembela bohle 1884584 1024x683 - Opdel din garderobe i forskellige kategorier

Opdel din garderobe i forskellige kategorier

De fleste kvinder har bunkevis af tøj hængende hjemme i tøjskabet. Nogle gang endda så meget, at det til tider kan være svært at gennemskue, hvor meget der egentlig er. Har du en stor garderobe, måske endda et stort walk-in closet, så har du måske allerede et godt overblik over alt dit tøj. Men er tilfældet at du kun har et enkelt skab eller to til alt dit tøj – ja så er historien en ganske anden. 

 

Ryd godt op og få et godt overblik

Det er altid en god ide at have styr på dit tøj. På den måde kan du nemt finde ud af hvad du har, og på samme tid fjerne det tøj du ikke længere går med. Når du har ryddet op, kan du med fordel begynde at sortere tøjet. Det kan være i forskellige kategorier, men en god ide er også at opdele tøjet i sæsoner. 

 

Når du er færdig med at sortere alt dit tøj i sæsoner og kategorier, får du pludselig mulighed for at finde frem til, hvor meget tøj du har. Det giver også god anledning til at finde ud af om du mangler noget, og her kan du med fordel overveje om tøj fra yas, er noget for dig. 

 

Hos lycopenhagen.dk finder du et stort udvalg af tøj fra Yas. Det gælder både vinter- og sommertøj, i alverdens farver og pasformer, hvilket betyder at der med stor garanti er noget der falder i din smag. 

 

 

pexels magda ehlers 3158128 1024x820 - Tips til at gøre din garderobe vinterklar

Tips til at gøre din garderobe vinterklar

I vintermånederne kan du se frem til lave temperaturer, sne, regn og slud. Selvfølgelig er der også dejlige kolde vinterdage med sol, men alle dage er typisk kolde om vinteren i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du har en vinterklar garderobe. Er du usikker på, hvordan du forbereder din garderobe på det kolde vejr, finder du et par tips lige her.

 

Hav en god vinterjakke og et par lækre vinterstøvler

Dette er nok noget af det vigtigste, når det kommer til en vinterklar garderobe. Du skal nemlig have minimum en enkelt god vinterjakke og et par lækre vinterstøvler. Du kan sagtens bruge de samme vinterstøvler og den samme vinterjakke igen og igen. 

Det vil sige, at du ikke behøver at have et væld af forskellige jakker og støvler i din garderobe, hvis du ikke ønsker det. Leder du efter et par vinterstøvler dame i høj kvalitet, kan du klikke ind her.

 

Vælg altid vandtæt tøj i en høj kvalitet

Udover at du bør have en vinterjakke og et par vinterstøvler klar i din garderobe, bør du ligeledes tænke over, hvad for noget vintertøj du vælger. Det er nemlig ikke en god idé bare at vælge det første og det bedste, du finder.

I stedet bør du tjekke, hvad tøjet er lavet af. Det kan hjælpe dig med at beslutte, om det er lavet i en god kvalitet, samt om det overhovedet er noget værd om vinteren. Helt generelt er det en fordel at gå efter vandtæt tøj i en god kvalitet, så du kan klare dig igennem de kolde måneder uden at fryse.

 

pexels cottonbro 4114067 1024x768 - Tips til at vælge de perfekte boxershorts

Tips til at vælge de perfekte boxershorts

Som mand er det vigtigt at have underbukser, der er rare og behagelige at have på. Foretrækker du boxershorts, så skal du finde ud af, hvilke der bedst passer til dig og dine behov. Det er essentielt, at du har boxershorts, som du føler dig godt tilpas i. Her finder du et par tips til, hvordan du vælger de perfekte boxershorts for dig.

 

Vælg boxershorts i klassiske farver

Først og fremmest er det en fordel at vælge boxershorts i klassiske farver. På den måde har du altid et par at tage på lige meget, hvad du vælger at iføre dig. Når du har nok boxershorts i klassiske og neutrale farver, kan du sagtens udvide din samling med mere farverige varianter.

 

Overvej din livsstil

Derudover bør du tænke over dit daglige liv og din livsstil generelt. Det kan hjælpe dig med at vælge de bedste boxershorts for dig. Træner du meget, eller sidder du meget ned i løbet af en dag på et kontor? Uanset hvad kan du uden tvivl finde et par boxershorts, der er velegnet til formålet og selve aktiviteten. Det er bare ikke rart at have de forkerte boxershorts på.

 

Køb boxershorts i en god kvalitet

Der er intet værre end underbukser i en dårlig kvalitet. Og det gælder også, når det kommer til boxershorts. Det er altid bedst med boxershorts i en god kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert. Herved behøver du heller ikke hele tiden at købe nye. 

 

becca mchaffie Fzde 6ITjkw unsplash 1024x683 - Gør din garderobe vinterklar

Gør din garderobe vinterklar

De fleste mennesker har ikke plads nok i deres garderobe til at opbevare alt lige fra sommertøj til vintertøj. Og selv hvis din garderobe er stor nok, skal du stadig have styr på, om den er klar til de koldere måneder.

Om vinteren er det alfa og omega, at du har lækkert og varmt tøj, så du kan holde dig varm. Men hvordan gør du din garderobe vinterklar? Det er faktisk slet ikke så svært.

Ryd op i dit klædeskab og få et overblik

Start med at kigge i din garderobe og find ud af, hvad du har. På samme tid kan du fjerne tøj, som du ikke længere bruger. Det giver dig mere plads til at fylde klædeskabet med nyt vintertøj, hvis det er nødvendigt.

Sammensæt flere outfits til vintertiden

Herefter bør du prøve at sammensætte flere outfits til vintertiden med det tøj, du allerede har. Det kan give dig et overblik over, om du skal investere i nyt vintertøj. Samtidigt kan det gøre det langt nemmere for dig at gå vinteren i møde, hvis du allerede har planlagt flere gode vinteroutfits.

Køb nyt vintertøj

Til sidst skal du overveje, om du ønsker at investere i nyt vintertøj eller ej. Ved hjælp fra to ovenstående tips har du nok fundet ud af, om du mangler noget. Selv hvis du ikke decideret mangler noget, er det altid rart med nyt tøj. Du kan blandt andet tage et kig på tøj fra Isabel Marant til de koldere tider.

beth desrosiers UEyae a3KvU unsplash 1024x683 - Touché til den mandlige toupé

Touché til den mandlige toupé

Som en lodden sælluffe sidder den på toppen af mandens hoved i blæsevejret og vinker til verden. Manden lægger ikke mærke til det, men hvis han gjorde, ville han hurtigt lægge en hånd på den, og gribe den, inden den rejser sig for meget.

 

Men resten af verden ser sælluffen og vinker tilbage til den. Faktisk ser resten af verden den også, når den ikke vinker. Den kan ikke engang gemme sig, når den lægger sig helt tæt til mandens isse, for at camouflere sig blandt resten af håret på siden af mandens hoved.

 

Sælluffen er selvfølgelig, det man kender som en toupé.

 

En beklædningsgenstand, en hårprotese eller et falsk håb. Hvad der definerer sådan en er ikke sikkert. Sikkert er det dog, at de fleste mennesker spotter de allerdårligste med samme. Og selvom manden har købt toupéen for at undvige det uønskede syn, der er tabt hår, er synet af en grim toupé langt mindre ønsket.

 

Kvindemoden sejrer

Langt bedre står det dog til for parykker til kvinder. Er du en kvinde, der har mistet håret til enten sygdom eller dårlige gener – eller tynder håret bare, mere end du havde håbet på – så er løsningerne altså mange.

 

Kvindeparykker er både flotte, virkelighedstro og mangfoldige. Det er altså helt ligegyldigt om du altid har haft sort, brunt, lyst eller rødt hår. Krøller og længde er også lige gyldigt, markedet er fuldt af det hele.

 

Måske er det endda tid til at få en splinterny frisure. Og hvis du ikke selv oplever det parykken som et tabu, kan du opgradere din garderrobe med et hav af forskellige parykker. Nyd den luksus det vil være at kunne skifte hår, som du skifter tøj. Det kan vel ikke andet, end at skabe misundelse fra festens andre gæster.