Kategori: Mode

photographe evjf greg Soy14a2wRp0 unsplash 1024x682 - Hvilken nederdel skal jeg vælge?

Hvilken nederdel skal jeg vælge?

Nederdele er utroligt populære hos både kvinder og piger, da de kan bruges i mange forskellige sammenhænge. En nederdel er nemlig ikke bare en nederdel.

Der findes en lang række af forskellige modeller, så du altid kan tage en nederdel på uanset, om du skal til fest, på arbejde eller noget helt tredje. Men hvilken nederdel skal du så vælge? Det kan være svært at overskue, hvorfor du her får et par tips til valg af nederdel. Find nederdel store størrelser her.

En pencilnederdel er god til arbejde eller formelle begivenheder

Hvis du skal på arbejde eller til en formel begivenhed, såsom et bryllup, en konfirmation eller lignende, er en pencilnederdel et rigtig godt valg. Dette betyder også, at denne nederdel altid bør være i dit klædeskab.

Pencilnederdele er kendte for at være tætsiddende modeller, der virkelig viser dine kurver på bedste vis. Samtidigt er den yderst elegant og stilren.

En A-formet nederdel er velegnet til hverdag og arbejde

Udover at A-formede nederdele er yderst behagelige at have på, så er de også velegnet til brug til både hverdag og arbejde. Ved du, at du skal ud med veninderne efter arbejde, så kan du bare tage en A-formet nederdel på.

En maxinederdel er ideel til næsten alle anledninger

Med en maxinederdel i dit klædeskab har du en nederdel, som du kan bruge til lidt af hvert. Den er både god til en date, til arbejde, en middag med veninderne eller et bryllup. Du kan endda sagtens iføre dig en maxinederdel selvom, at du ikke er høj. Det er nemlig en nederdel for både lave og høje kvinder.

Amamiko blog kjole 3 - Hvilken nederdel skal jeg vælge?

joel ambass xvuJxOUEVdA unsplash 1024x683 - Smukke fingerringe til enhver kvinde

Smukke fingerringe til enhver kvinde

Hænderne er noget af det første, vi som mennesker nærstuderer, når vi møder et nyt menneske. Er dine hænder smukke og velplejede, måske endda smukt dekoreret med fine ringe – ja så har du allerede vist lidt om hvem du er til omverdenen. Hos Vibholm.dk finder du et spændende udvalg af smukke ringe. Her er alt hvad dit hjerte begærer, når det handler om smukke fingerringe i guld og sølv.

Den oplagte gaveidé

Leder du efter en smuk gave til en du holder særlig meget af, så burde du tage et kig i Vibholms store udvalg af flotte fingerringe. Her finder du mange forskellige fingerringe i mange forskellige stilarter, som både kan bruges til hverdag og fest.

Smag er et individuelt emne, så derfor finder du også mange forskellige ringe hos Vibholm.dk fra nogle af de største og mest anerkendte brands indenfor fingerringe. Det er blandt andet fingerringe fra Kranz & Ziegler, Sif Jakobs, Georg Jensen, Pandora og Ole Lynggaard Copenhagen. Som alle er kendte for at fremstille smykker og fingerringe i en meget høj og trendy kvalitet.

Skabt til at holde hele livet

Vælger du at forære en ring til én du holder af, eller om det er en ring til dig selv, er det vigtigt at ringen kan holde i lang tid. Der må ikke være fare for at den går i stykker i løbet af kort tid, og særligt når det handler om fingerringe er det vigtigt at ringen er lavet i et materiale som kan holde til at blive brugt. Det kan du være sikker på, hvis du vælger en ring fra Vibholm.dk.

joanna nix walkup OPPDEnlfcF0 unsplash 1024x683 - Moderigtige shorts til enhver kvinde

Moderigtige shorts til enhver kvinde

Mangler du shorts til de varme dage? Har du en tur til sydens sol i vente, og mangler du shorts til at tage med? Hos TeeShoppen finder du shorts til damer i alverdens farver og designs. Klik ind på teeshoppen.dk, og find dine nye short.

En verden af designs og farver

Er du på udkig efter et eller flere par shorts? Shorts er en fast del af de flestes klædeskabe, uanset om det gælder børn, kvinder eller mænd, og det er ikke uden grund. De er praktiske at have på, hvis du skal ud at gå en lang tur, lave lidt havearbejde eller bare nyde sommeren, og så kan de styles på et væld af måder. Shortsene fra TeeShoppen fås i alverdens designs og farver. Det betyder, at shortsene ikke kun er praktiske, de er også flotte og moderne, og de kan bruges til enhver anledning. Søger du et par enkle shorts, der skal være ekstra behagelige og passe til enhver overdel, finder du det hos TeeShoppen, men du finder også cowboyshorts, mønstrede shorts og shorts i flere farver. Det vil altså sige, at der er noget for enhver smag og til enhver anledning, når du ser det brede udvalg hos TeeShoppen.

Shorts til ethvert look

Når det kommer til shorts, er der ingen tvivl om, at det er det sikre valg om sommeren. Alt efter hvordan du styler dem, kan de bruges til enhver anledning. Du kan skabe det fineste sommerlook, være klar til praktisk arbejde i dem, eller du kan lave et mere sporty look. Mulighederne er nærmest uendelige med shorts, så hop ind og se det store udvalg.

pexels andrea piacquadio 3768715 1024x678 - Leder du efter en ny kjole i beige?

Leder du efter en ny kjole i beige?

Beige er årets helt store farve, også når det handler om de smukke beige kjoler som du kan finde hos Munthe. Den smukke kjole i beige, er helt perfekt til sommerens kølige aftener og til sommerens solbrune hud.

Hos Munthe kan du finde et stort udvalg af smukke kjoler, som alle er designet i en smuk beige nuance. Mønstrene på kjolerne varierer, så uanset om du er til de helt lange kjoler eller kjoler med kig til benet med flotte feminine mønstre, eller om kjolen hellere skal være ensfarvet, så finder du den hos Munthe.

Stort udvalg af kjoler, som du kan føle dig godt tilpas i

For Naja Munthe som ejer Munthe, er målet i hver enkelt style at fange den skandinaviske kvindes stil. Kjolerne er lavet til at kunne bruges i enhver sammenhæng og derfor ikke kun ved særlige anledninger.

Skal du til fest kan du nemt style din beige kjole, sammen med et par matchende stiletter og flotte glitrende smykker. Skal du derimod bruge kjolen til hverdag, måske en dag på jobbet, så kan du sagtens bære kjolen sammen med et par sneakers, og en cowboy- eller læderjakke for et få et afslappet og cool look.

Vil du gerne klæde dig flot i en beige kjole, så bør se nærmere på Munthes store udvalg af beige kjoler. Uanset hvilken anledning du skal bruge den smukke kjole til, finder du med garanti en der passer dig og din personlige stil hos Munthe.

tamara bellis mNZ GvOQUUY unsplash 1024x683 - Søger du den perfekte kjole?

Søger du den perfekte kjole?

Har du fået en invitation til fødselsdag, bryllup, personalefest eller en hyggelig aften med vennerne, og er den populære tøjkrise, skyllet ind over dig? Klikker du ind og besøger TeeShoppen, finder du adskillige kjoler til enhver kvinde og til enhver anledning. Se udvalget her!

Kjoler til enhver kvinde

De fleste kvinder har oplevet følelsen af at have tøjkrise, hvor man simpelthen ikke aner, hvad man skal klæde sig på i. Pludselig er der intet tøj i klædeskabet, eller også er der ikke noget, der passer til lige præcis den anledning, der er forude. Heldigvis er der hjælp af finde! Hvis du hopper ind på TeeShoppens webshop, er der gode chancer for at finde lige præcis den kjole, du ikke vidste, du manglede. De har nemlig kjoler til enhver kvinde og til enhver anledning, så alle har mulighed for at blive klædt pænt og behageligt på til både hverdag og festlige begivenheder.

Følger tidens trends

Er der en bestemt kjole, du er på udkig efter, eller trænger du til inspiration? Udvalget hos TeeShoppen er bredt. Du finder alt fra basic kjoler, løse ensfarvede og tætte mønstrede til unikke kjoler med flotte detaljer. De forskellige modetrends ændrer sig fra sæson til sæson, og det gælder især for kjoler. Vil du have en kjole, der følger moden, som er behagelig at have på, og som ikke koster en formue, er det uden tvivl TeeShoppen, du skal besøge. Priserne for kjolerne er lave, for alle kvinder skal have mulighed for at klæde sig pænt og behagelig på, uanset om det er i hverdagen eller ved festlige anledninger.

vonecia carswell 2OS QixrCGE unsplash 1024x683 - Find din personlige stil

Find din personlige stil

Tøj er meget mere end bare stykker af stof, du bærer på din krop. Det er et middel til at udtrykke din helt egen personlige stil. Dit tøj giver dig mulighed for at præsentere dig selv for verden og give en indsigt i, hvem du er uden, at du siger et ord.

At finde en stil, der er unikt tilpasset din individuelle smag, kan hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker, mere komfortabel og mere dig. Det er altså vigtigt, at du tager dig tid til at finde din personlige stil og finde frem til et look, der inkorporerer din unikke personlighed.

Hvis du stadig søger efter det perfekte look, kan du overveje at kigge nærmere på tøj fra Moss Copenhagen eller en af nedenstående forskellige typer af modestilarter.


Den bohemske stil

Den bohemske stil er en blanding af lidt hippiestil og en alternativ stil. Når du opbygger en garderobe med en bohemisk stil, skal du prøve at holde dig til neutrale jordfarver.

Tøjet skal være luftigt og fremstillet af naturlige stoffer såsom bomuld, silke, denim og hamp. På trods af at denne stil er meget naturlig, skal du ikke være bange for at eksperimentere med dristige looks og opmærksomhedskrævende tilbehør.


Den trendy stil

Den trendy stil kender ingen grænser. Denne modestil udvikler sig konstant og ændrer sig med tiden alt efter sæsonens nyeste og største trends.

Personer, der er glade for en trendy stil, holder sig altid ajour med det nyeste inden for mode og er vant til at forny garderoben, når årstiderne skifter. Selvom det ikke er den mest økonomisk stil at følge, er denne stil foretrukket af personer, der kan lide at skifte sit tøj ud med jævne mellemrum.

pexels ksenia chernaya 3965545 1024x684 - Det bør du altid tænke over, når du shopper nyt tøj

Det bør du altid tænke over, når du shopper nyt tøj

Når det kommer til shopping, har vi alle nok været skyldige i at foretage et impulskøb eller to. For at undgå flere impulskøb er der flere ting, du altid bør spørge dig selv om, inden du køber nyt tøj. På den måde ender du med en garderobe, der udelukkende er fyldt med tøj, du går i.

 

Køb kun tøj, du føler dig godt tilpas i

Hvis du prøver et stykke tøj og ikke straks tænker, at du elsker det, bør du aldrig købe det. Alle stykker af tøj i din garderobe skal bringe dig glæde. Derfor bør du ikke tage noget med hjem, som du ikke ønsker at have på når som helst og hvor som helst. Det er især vigtigt, at du fokuserer på pasform og funktion.

 

Kig efter kvalitet

Materialer af høj kvalitet har en tendens til at være dyrere. Det kan eksempelvis være uld, cashmere og silke. Men prisen er ikke altid en indikator for, at noget er i god kvalitet. I stedet skal du kigge på det mærke, der sidder på tøjet.

At købe tøj i høj kvalitet er en fordel, da du typisk kan bruge det i længere tid uden, at det mister sin pasform og lignende. Leder du efter tøj i høj kvalitet, kan du tage et kig på tøj fra Samsøe Samsøe.

 

Ignorer størrelsen

Tænk i stedet på, hvordan du vil have, at noget tøj skal sidde på dig, hvordan det føles på din krop, og om du har det godt med at have det på. Størrelsen betyder ikke det store, hvis du eksempelvis vil have, at en trøje sidder på en anden måde.

pexels reafon gates 2645435 819x1024 - Mangler du tøj i store størrelser?

Mangler du tøj i store størrelser?

Mangler du tøj i store størrelser, kan det godt betale sig at kigge på nettet. Der finder du nemlig et godt udvalg af plus size tøj til dig med de flotteste kurver.

Det er dog ikke altid lige så nemt for store piger at købe tøj online, da der er brug for en optimal pasform. Derfor foretrækker mange plus size kvinder at handle i fysiske butikker, men det begrænser typisk udvalget. Er der derfor overhovedet en mulighed for at store kvinder kan handle trygt på nettet?

Sådan køber du plus size tøj hjemmefra

Du kan sagtens sidde hjemme i sofaen, når du skal købe tøj i store størrelser. Der findes nemlig online butikker, som har erfaring med og specialiseret sig i at tilbyde tøj til store kvinder på nettet.

De online butikker, du bør handle hos, er dem, der ved, hvor vigtigt det er med det rigtige snit og den rette pasform, når det gælder tøj i store størrelser. Det er derfor alfa og omega, at du finder en online webshop med nogle gode produktbeskrivelser.

Det er ekstra vigtigt med en god og uddybende produktbeskrivelse af tøj i store størrelser. En produktbeskrivelse bør indeholde alt lige fra materialer til pasform samt, hvordan tøjet sidder.

Hvis webshoppen ydermere har gjort sig umage med at tage mål af alle deres produkter, har du fundet frem til en perfekt online webshop med tøj i store størrelser. Det giver dig mulighed for at vurdere, om produktet er noget for dig samt, hvilken størrelse du skal købe.

elvis ray AF4UNAYf7fI unsplash e1614164260546 967x1024 - Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Nederdele er fantastiske til kvinder i alle aldre, former og størrelser. En nederdel fremhæver ikke kun dine kurver, men kan også bæres på både arbejdspladsen, til hverdag eller til en formel begivenhed.

Er du på udkig efter en nederdel i plus-size, men er du usikker på, hvad du skal vælge? Du kan tage et kig på nedenstående tips, så du får nemmere ved at vælge den helt rigtige nederdel for dig.

Vælg en nederdel der er komfortabel

Har du flotte kurver, og er du en plus-size-kvinde, bør du ikke vælge en nederdel, der sidder alt for stramt, da du med al sandsynlighed ikke vil få den brugt – gå i stedet efter komfort. Samtidigt skal du være opmærksom på, at nederdelen heller ikke bør sidde alt for løst – en nederdel i stretch-stof med et elastikbånd i toppen vil tilpasse sig efter din figur.

Tænk over nederdelens farve

Som plus-size kvinde kan det være en fordel at vælge en nederdel i en mørkere farve. Du har sikkert før hørt, at sort er slankende – og den regel er skam stadig gældende. Det gælder også, når det kommer til nederdele. Er du ikke vild med sort, kan du i stedet gå efter en nederdel i eksempelvis en mørkeblå eller en mørkegrøn farve. Har du det allerbedst i farver, så skal du ikke holde dig tilbage – gå efter lækre mønstre og farver, der komplimenterer hinanden.

A-formede nederdele er altid et godt valg

Hvis det meste af din vægt er på din nederste halvdel, er en A-formet nederdel et rigtig godt valg. Sådan en nederdel er lavet med et enkelt og fint snit, der giver din krop en flot timeglasfigur, samtidig med at du camouflerer dele, du ikke er så vild med. Mangler du nederdele i din garderobe, finder du nederdele i store størrelser her hos Amamiko.

 

danielle gehler dvHFa8FJ9RY unsplash 1024x683 - Disse smykker bør du have i smykkeskrinet

Disse smykker bør du have i smykkeskrinet

Smykker kan give det sidste pift til dit outfit. Ja, det kan faktisk løfte et kedeligt outfit op til helt nye højder. Derfor er det da også et musthave for mange kvinder, og de fleste bærer et eller flere smykker hver dag.

Du ved nok, at der findes et væld af forskellige smykker. Så mange smukke designs, at det kan være svært at vælge… Men hvilke typer bør du have i dit smykkeskrin?

Ringe

Ringe er ikke kun for forlovede. Ringe kan gøre dine fingre feminine, selv med et lille diskret design. Du kan vælge én større ring eller flere små, og så har du et væld af kombinationsmuligheder derefter.

Armbånd

Armbånd kan være diskrete og fine, og dermed et klassisk hverdagssmykke. Du kan dog også finde større armbånd, som helt sikkert kan sætte sit præg på dit outfit. Derudover er armbånd altid gode sammen med et pænt ur.

Halskæder

Bær dem alene, kombinér dem med korte og lange. Halskæder udgør altid prikken over i’et, og de findes i en bred vifte af farver med forskellige fine vedhæng, der vil pynte på enhver. Du bør have en hverdagskæde i skrinet, men også gerne en, der er perfekt til festlige begivenheder.

Øreringe

Nogle har flere huller i øret, og det kræver naturligvis en del flere sæt at vælge imellem. Som tommelfingerregel bør du have et par øresticks og et par lange øreringe. På den måde er du udstyret – både til hverdag og festlige begivenheder! Øreringe kan virkelig komplimentere dine øjne, og du vil helt sikkert blive glad for det.

Er du helt vild med idéen om nye smykker, så udforsk eventuelt Aagaard, hvor du finder en masse fine bud.