Kategori: Mode

the creative exchange kWVImL5QxJI unsplash 1024x683 - Hvad skal manden i dit liv have i julegave?

Hvad skal manden i dit liv have i julegave?

Mænd er bare tit svære at finde en julegave til. Det hjælper heller ikke, at de stort set aldrig ønsker sig noget. Det gør, at mange kvinder virkelig skal gå i tænkeboks for at finde den helt rigtige julegave. For hvad skal du give manden, der ikke ønsker sig noget til jul? Det har vi et par forslag til.

Lidt nyt til garderoben

Har du taget et kig i din mands garderobe for nylig? Der er sandsynligvis en mulighed for, at flere ting i hans klædeskab trænger til at blive skiftet ud. Når du kigger efter tøj til mænd som julegave, er det værd først at tjekke, om der er nogle mærker, som din mand foretrækker. Er dette ikke tilfældet, kan du i stedet finde noget tøj, der er lækkert at have på samt er i en god kvalitet.

En god oplevelse

Har du en mand, der elsker at opleve forskellige ting? Så kan det være en god idé at give ham en oplevelsesgave. Der findes et hav af forskellige oplevelser, du kan glæde din mand med.

Når du kigger efter oplevelsesgaver, bør du tænke over hvilke interesser, din mand har. Elsker han biler, kan en køretur med en smart bil være det helt rette. Er han vild chokolade, så kan han få et chokoladekursus. Der findes også gavekort til ginsmagning, portvinssmagning m.m., hvis det er noget, din mand gerne nyder.

Skal det være lidt vildere, så findes der både bodyflight i en vindtunnel eller strandsurfing. Du kan også give ham et gavekort til Dinner in the dark, så I får en oplevelse sammen.

melody jacob hb8v SZm7VY unsplash 683x1024 - Fuldend dit outfit med et par sneakers

Fuldend dit outfit med et par sneakers

Måske er det ikke sko, du tænker på først, når du skal sammensætte et flot outfit. Skoene er for det meste, det sidste vi tager på, og mange af os har nok også et favoritpar, som vi automatisk træder i, inden vi går ud af døren til hverdag.

Men har du nogensinde tænkt over, at du sagtens kan sammensætte et outfit ud fra et par fede sneakers? Eller måske endda gøre et helt basic outfit meget mere spændende og iøjefaldende. Sneakers bliver produceret i så mange forskellige former og farver – mange af dem har vildt mange fede detaljer, som virkelig kan give et friskt pust.

Hvis du har en tendens til kun at vælge hvide sneakers, bør du helt sikkert overveje at udfordre dig selv, så du kan opleve den farverige verden af lidt vildere sneakers.

5 iøjefaldende sneakers til dit outfit

For at sætte dig ordentligt i gang med projektet, har vi her samlet et bud på 5 iøjefaldende sneakers – som med garanti vil give dig en masse komplimenter med på vejen.

  • Adidas OZWEEGO – i en flot neongrøn farve med lilla detaljer, som kan mixes og matches med både neutrale og vildere farver.
  • Adidas SUPERCOURT – fås i en uimodståelig lyserød farve med mørkegrønne detaljer, som kan pifte dit outfit betydeligt op.
  • Vans THE SIMPSONS – til dig som er kæmpe fan af The Simpsons, og som samtidig er modig nok til at hoppe i et par anderledes sko.
  • Adidas FALCON – kan du finde i en dyb, pink farve som med garanti vil springe i øjnene på alle og minde dem om, hvor dejlig en dag det er.
  • Converse ALL STAR – Vi har næsten alle sammen ejet et par klassiske sorte Converse, men prøv eventuelt med et par blå eller røde i stedet.

Er du frisk på at prøve noget nyt, kan du udforske det kæmpe udvalg af limited sneakers.

pexels snapwire 6710 1024x681 - Støvler er et musthave

Støvler er et musthave

Der er bare intet værre end våde og kolde fødder – og det får du nemt i dine sneakers, som du bedømte godt kunne bruges hen over vinteren. Men her må du vidst erkende, at du tog fejl. Sneakers er bare ikke altid den bedste løsning, men her er det godt, at der findes det perfekte alternativ, til når vejret er lidt dårligere – nemlig støvler.

Støvler er et musthave, og du burde have et par til at stå klar på skohylden. Heldigvis findes der et utal af støvler – og nogle er selvfølgelig mere smarte end andre.

Angulus støvler til dig, som søger kvalitet og design

Søger du en moderigtig, men komfortabel støvle, så burde du tjekke Angulus.dk ud. Angulus har et stort udvalg af støvler, og med deres mange forskellige styles rammer de en bred målgruppe. Du kan hos Angulus finde praktiske støvler, men også støvler, som er til mere pænt brug – fælles er bare kvaliteten. Søger du støvler med for til vinteren, kan det også fås hos Angulus.

Angulus er et dansk brand, som skaber håndlavede sko og støvler. De er meget populære i både Danmark og udlandet. Du får rigtig gode sko for pengene, og det er sko, som du kan have i mange år – Angulus’ sko og støvler er nemlig klassiske og tidløse i designet, men også robuste og kan derfor holde til mange vejrtyper.

Støvler kan være både femine og rå på samme tid, og derfor er støvler altid gode at have som en del af sin garderobe, for de giver et helt andet look, end et par sneakers ville gøre.

max poschau Yrjprzq 1jk unsplash 1024x683 - Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

De fleste mennesker kender det populære livsstilsmærke Helly Hansen. Helly Hansen designer tøj, som primært bruges af folk, som har en aktiv livsstil, blandt andet af professionelle skiløbere, snowboardere og sejlere. Er du en af disse typer, og vil du på samme tid også gerne have tøj, som er moderne og fedt, så vil tøj fra det norske mærke uden tvivl være alle pengene værd.

En aktiv hverdag betyder tøj med høj komfort

Mange mennesker kan blive fristet til at tro, at tøj bare er tøj, som skal holde regn, blæst og kulde ude. Men er du et aktivt menneske, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken jakke, eller hvilket et par bukser du har på. Udover at holde dig varm, og uanset om du er på vandretur i bjergene, eller om du er står på ski, så er en jakke eller et par bukser fra norske Helly Hansen skabt til at yde fuld beskyttelse samt en optimal varme.

Når du er aktiv, så betyder det også, at du bevæger dig meget, og derfor skal dit tøj gerne være tøj, som du frit kan bevæge dig i. Det kan du med tøj fra Helly Hansen, for her er der altid tænkt over den gode komfort, som er alfa omega, når du skal bestige bjerge, eller når du skal ud at sejle.

Det norske tøjmærke Helly Hansen laver al slags tøj til mennesker, som har en aktiv livsstil. Det vil sige, at du både kan finde jakker, shorts, redningsveste, sandaler og sejlerbukser fra det populære og anerkendte brand.

jumpstory download20200629 094512 1024x681 - Moderne skjorter til den modebevidste mand

Moderne skjorter til den modebevidste mand

Hos 2trendy finder du et stort udvalg af moderne skjorter. Her hos 2trendy sætter vi altid en ære i at finde nye lækre styles fra alle de store brands. Det tøj du finder på hjemmesiden, er spændende tøj i høj kvalitet. Det gælder selvfølgelig også det store udvalg af skjorter.

 

Hos os finder du skjorter fra alle de store kendte brands og alle er til priser, hvor du nemt kan være med. Skjorterne du finder, er maskuline skjorter i mange tidsløse designs. Det betyder, at du sagtens kan få den flotte garderobe, som du altid har drømt om.

 

Kvalitetsskjorter fra alle de kendte brands

Vi vil gerne være helt fremme i skoene, hvad angår alle de nyeste skjortedesigns. Hos os finder du mærker som blandt andet Just Junkies, Only & Sons, Tailored & Originals og Clean Cut. Alle skjorter vil med garanti være med til at gøre dig til en populær person i din omgangskreds.

 

Hos os får du råd til lidt mere. Vi har sørget for at fylde vores lager med en masse lækre skjorter og det betyder også, at priserne på skjorterne er lave. Derfor kan du ved at købe din skjorte hos os spare en del penge, som du i stedet kan bruge på andre vigtige ting eller måske endda købe dig en ekstra skjorte.

 

Uanset hvilken en skjorte du vælger, garanterer vi en fed og lækker stil, som får dig til at se super trendy ud. Og leder du efter andet end en lækker skjorte, så finder du blandt andet også vores meget populære comfort pants, lækre komfortable sko og smarte sommershorts.

celeste horrocks d7G2kGmrShw unsplash 1024x678 - Klæd dig i flot i dekorative mønstre

Klæd dig i flot i dekorative mønstre

Define tøj er elegant tøj til både hverdag og fest. Alle dele er designet i en perfekt pasform, som gør, at du kan føle dig rigtig godt tilpas, når du har tøjet på. Står du lige præcis og mangler en flot bluse eller en elegant skjortekjole, så skal du tage et ekstra kig på det fine tøjmærke Define.

Flot og feminint tøj til den moderne kvinde

Define er tøj som er designet til kvinder, som ønsker at klæde sig på sin helt egen måde. Med tøj fra Define er det muligt at skabe sit helt eget personlige look, hele året rundt. Kollektionerne fra det danske tøjmærke Define er præget af en moderne stil, som er fint kombineret med en fin og feminin stil. Tøjet følger altid de nyeste trends og tendenser.

Unikke prints i flotte farver

Kendetegnet for de mange forskellige styles fra Define, er den genkendelige evne til at bruge flotte mønstre og flotte farver i de mange forskellige kollektioner. Mange styles er designet i mønstrede stoffer, som formår at tage opmærksomheden men stadig på en sofistikeret og tilbagelænet måde. Tøjet er hverken for prangende eller opsigtsvækkende.

Du kan med stor fordel vælge en af de mange forskellige styles fra Define. Fælles for alle kollektionerne er de gode lækre materialer, som er lavet i skønne og uimodståelige farver. Pasformen må vi heller ikke glemme, for hvad enten det gælder en smart bluse, en flot skjorte eller et par elegante bukser, så er pasformen helt perfekt.

felipe galvan AhfrA5VQNpM unsplash 1024x662 - Lækkert tøj i høj kvalitet fra Mos Mosh

Lækkert tøj i høj kvalitet fra Mos Mosh

Mos Mosh er lækkert tøj, som er skabt til den modebevidste kvinde, som elsker high-end produkter. Mangler du en ny kjole, en ny skjorte eller et par nye smarte jeans, så start med at kigge lidt nærmere på de mange lækre styles fra Mos Mosh.

Når du vælger tøj, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken farve eller fit blusen eller bukserne har. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit tøj, og det gælder alt lige fra jeans til kjoler og skjorter. Tøjet skal være komfortabelt og føles rart at have på, og det gælder især det tøj du finder fra Mos Mosh.

Trænger din garderobe til nyt liv?

Tøjet fra Mos Mosh er skabt med et lille twist, som er med til at adskille de forskellige styles fra andre mærker. De fleste af os kender til følelsen af at bære tøj, som ikke passer, hverken til din stil eller til din krop. Det føles heller ikke rart at have på, og du føler dig heller ikke særlig godt tilpas.

Hos Vanilia finder du et stort udvalg af Mos Mosh smarte tøj til kvinder. Hvad enten du er på udkig efter en ny lækker skjorte, et par nye jeans eller en flot og elegant blazer. De mange styles fra Mos Mosh er også produceret under gode forhold, som ikke gør skade på miljøet. Hos Vanilia.dk kan du derfor finde tøj fra Mos Mosh, som udover de mange smarte styles også gør deres bedste for at designe og fremstille produkter, som du kan klæde dig i med god samvittighed.

738432387 p - Disse ting skal du overveje, når du køber håndbruser

Disse ting skal du overveje, når du køber håndbruser

Mangler I en ny håndbruser? Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til at vælge den rigtige håndbruser og mange af dem har forskellige funktioner.

Der ligger altså rigtig mange tanker og udvikling bag hver eneste håndbruser, som du skal være opmærksom på, når du vælger den version, du går med. For at få den mest optimale løsning til dine behov, så kan det være godt at overveje følgende: Skal strålerne på din bruser kunne indstilles til forskellige hårdheder? Skal din håndbruser have en massage funktion, og skal den have antikalk quick clean?

De fleste af os kender den funktion, at du kan stille på bruserens hårdheder, for at kontrollere, med hvilken fart vandet kommer ud, og hvor mange stråler, der skal bruse ad gangen. Jo færre stråler, jo større hårdhed, og det kan være en fordel i mange situationer, hvis du skal spules i nakken, eller hvis du eksempelvis skal rengøre bruseren.

Med de hårde stråler kan du bearbejde spændinger i nakken mens de bliver varmet igennem. Der findes dog håndbrusere, der tager det et skridt videre og har en speciel massagefunktion, der er udviklet specielt til at løsne op og massere ømme muskler og led. Det kan også være relevant at overveje, om det var en funktion, du kunne forestille dig at komme til at bruge.

De fleste håndbrusere er lavet af en blanding af metal og gummi, der gør det let at holde hovedet frit for kalk, og derfor også undgå tilstoppede huller, der resulterer i færre stråler. Men nogle håndbrusere fås også med en antikalk quick clean, for når du slår den til, så skal du blot føre hånden hen over de små silikonedupper, og så forsvinder al kalk og skidt.

tom radetzki ezsVekKqunQ unsplash 1024x890 - Legendariske sneakers i skoskabet

Legendariske sneakers i skoskabet

Hvis du elsker at gå i sneakers og særligt Nike, er de legendariske Nike Air Force 1 til at komme udenom. Nike Air Force 1 blev udviklet tilbage i 1982 som en basketballsko. Det varede dog ikke længe, før den kom ud i bybilledet.

Hip hop-kulturen tog hurtigt skoen til sig, og siden er den nærmest blevet hver mands eje. Nike Air Force 1 var oprindeligt hvide sneakers, men i dag fås de i et væld af farver og modeller.

Populære sneakers i høj kvalitet

De populære Nike Air Force 1 sneakers er lette at genkende på grund af det velkendte Nike ’Swoosh’ logo, der pryder skoens side. Der er dog ikke mange, der tænker over, at Nike har valgt at opkalde disse sneakers efter præsidentens fly Air Force 1.

At have navn efter et kendt og sikkert fly kræver, at skoen skal leve op til en høj kvalitet. Derfor er designet på skoen både markant og kraftigt, hvilket ikke mindst gør dem smarte, men også understøtter ergonomien.

Du kan hurtigt få et casual og behageligt look, når du vælger en af de klassiske modeller, såsom Nike Air Force 1, Nike Air Force 07, Nike Air Force low, Nike Air Force mid eller Nike Air Force high.

5 gode grunde til at købe Nike Air Force 1

En del mennesker er så vilde med Nike Air Force 1, at det for dem er et samlerobjekt. Derfor har de alle de modeller, der findes. Her er 5 gode grunde til, at Nike Air Force 1 er så populære.

  1. Fleksible sneakers, der kan bruges til næsten ethvert outfit
  2. Læderet er nemt at holde
  3. Perforeringerne på skoens snude gør modellen til en fantastisk sommersko
  4. Er en af de mest behagelige sko fra Nike
  5. Skoen er rummelig, så der også er plads til en bred fod
denny muller s9zGsWDiFO4 unsplash 1024x683 - Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Badeværelset er et af de dyreste rum i huset at renovere udover køkkener. Derfor er de fleste af os tilbøjelige til at lade disse rum være, som de er. Men du behøver ikke en fuld renovering for at få dit badeværelse til at føles som et luksusrum. Hvis du ikke har budget til at renovere badeværelset fuldt ud, kan du stadig indrette dit badeværelse på en elegant og stilren måde uden at tømme din bankkonto.

Hold det minimalistisk og enkelt

Badeværelser er ofte fyldt med alverdens ting, der ligger spredt over det hele på hylder, på vasken og andre steder. Dette er ikke for alle, og nogle af os kan lide vores toiletartikler mere skjult. Et af de bedste tricks til at holde dit badeværelse simpelt og minimalistisk er ved at opbevare alle dine ting på den helt rigtige måde.

Placer eventuelt din sæbe i et fad eller en sæbeholder, put din tandbørste i et smukt krus og opbevar dine vatpinde i en lille kiste. Dette gør ikke mindst, at rummet vil føles større, det holder det også enkelt og elegant på samme tid.

Få styr på dine håndklæder og badekåber

Et badeværelse kan let se rodet ud, hvis der intet sted er at hænge dine håndklæder og badekåber. Her kan det være en fordel at få en håndklædestang eller nogle knager fra Nichba design ud på dit badeværelse. Disse enkle tilføjelser er måske ikke noget, som mange gæster vil lægge mærke til, men de kan have en drastisk indflydelse på rummets harmoni.