Kategori: Nyheder om mode

denny muller s9zGsWDiFO4 unsplash 1024x683 - Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Indret dit badeværelse elegant og stilrent

Sponsoreret

Badeværelset er et af de dyreste rum i huset at renovere udover køkkener. Derfor er de fleste af os tilbøjelige til at lade disse rum være, som de er. Men du behøver ikke en fuld renovering for at få dit badeværelse til at føles som et luksusrum. Hvis du ikke har budget til at renovere badeværelset fuldt ud, kan du stadig indrette dit badeværelse på en elegant og stilren måde uden at tømme din bankkonto.

Hold det minimalistisk og enkelt

Badeværelser er ofte fyldt med alverdens ting, der ligger spredt over det hele på hylder, på vasken og andre steder. Dette er ikke for alle, og nogle af os kan lide vores toiletartikler mere skjult. Et af de bedste tricks til at holde dit badeværelse simpelt og minimalistisk er ved at opbevare alle dine ting på den helt rigtige måde.

Placer eventuelt din sæbe i et fad eller en sæbeholder, put din tandbørste i et smukt krus og opbevar dine vatpinde i en lille kiste. Dette gør ikke mindst, at rummet vil føles større, det holder det også enkelt og elegant på samme tid.

Få styr på dine håndklæder og badekåber

Et badeværelse kan let se rodet ud, hvis der intet sted er at hænge dine håndklæder og badekåber. Her kan det være en fordel at få en håndklædestang eller nogle knager fra Nichba design ud på dit badeværelse. Disse enkle tilføjelser er måske ikke noget, som mange gæster vil lægge mærke til, men de kan have en drastisk indflydelse på rummets harmoni.

pine watt qo cIAw53KY unsplash 1024x683 - Klæd dig i moderigtigt outdoor-tøj

Klæd dig i moderigtigt outdoor-tøj

Sponsoreret

Elsker du det udendørs liv? Er du vild med vandring og udendørs sport, så er det måske på tide, at du får øjnene op for det New Zealandske brand Icebreaker. Det får dig nemlig til at se moderigtig ud, støtte bæredygtighed og have en dejlig behagelig følelse, når du laver dine outdoor-aktiviteter i deres tøj.

Hvad er Icebreaker?

Icebreaker er et firma, der har eksisteret i 21 år. De sætter etik og bæredygtighed i højsædet, når de udvikler deres produkter. De fremstiller deres produkter i merinould, fordi de gerne vil udnytte dens temperaturregulerende evne i deres tøj. De sætter en ære i at lave slidstærkt tøj til udendørs brug, som ikke går på kompromis med hverken kvaliteten eller komforten.

Komfortabelt og lækkert tøj

Med Icebreaker kan du blive klædt på fra yderst til inderst, da de fremstiller al mulig slags outdoor-tøj. Du kan finde et stort udvalg af funktionsundertøj og strømper til både mænd kvinder og børn, som kan opfylde ethvert behov, uanset om du skal stå på ski, hike eller andet.

Har du brug for en hættetrøje, pullover eller en sweater, når du dyrker dit udendørs liv, kan du finde mange smarte modeller, der kan opfylde enhvers smag. Ønsker du at iføre dig en lækker T-shirt eller skjorte, er det værd at kigge nærmere på Icebreakers sortiment.

Praktiske og smarte jakker samt accessories såsom huer, vanter og halstørklæder i mange flotte farver, kan også blive en del af din moderigtige garderobe til udendørs brug.

florian olivo 5d4EhqeV0Og unsplash e1580380894785 1024x836 - Smarte sneakers hos Shoe Chapter

Smarte sneakers hos Shoe Chapter

Sponsoreret

Hvis du leder efter en online shop, hvor du kan finde de lækreste sneakers til både mænd og kvinder, så kan du med fordel kigge forbi den danske butik eller webshop Shoe Chapter.

Kæmpe udvalg af sneakers

Shoe Chapter har sin fysiske beliggenhed i hjertet af Århus. Her finder du et miks af sneakers fra både limiterede modeller og klassiske sneakers. Bor du ikke i eller omkring Århus, kan du finde det samme store udvalg af sneakers på webshoppen shoechapter.dk. Det vil sige, at kunder som er bosat udenfor Århus derved, også kan få glæde af butikkens velassorterede udvalg.

Hos Shoe Chapter finder du udelukkende sko og sneakers fra producenter, som tør stå inde for den høje standard. Her kan du blandt andet finde sko fra brands som Adidas, Converse, Vans, Fila, Puma, Reebok og mange flere velkendte og populære mærker.

Stor viden indenfor sneakers

Butikken åbnede tilbage i 2011, hvor ambitionen var at åbne den perfekte sneakers butik med et stort miks af mange forskellige dame- og herremodeller fra velkendte brands. Her er der siden butikkens grundlæggelse blevet lagt stor vægt på kombinationen af historie, kvalitet, design og det unikke i hver enkelt sko. Hver enkelt sko er derfor hos Shoe Chapter helt unik.

Uanset om du køber dine sneakers i den fysiske butik eller online, så får du den samme gode service fra erfarne medarbejdere, som har en stor viden indenfor sneakers. Om du søger et par sneakers til hverdagsbrug eller til en helt særlig anledning, så skal du tage og slå et smut forbi Shoe Chapter.

ben white lVCHfXn3VME unsplash 1024x684 - Klæd dine børn godt på

Klæd dine børn godt på

Sponsoreret

Er du på udkig efter nyt tøj til dine børn? Eller leder du efter gave til en kommende eller en nyfødt baby? Eller måske står du snart og skal til barnedåb?

Du kan her finde idéer og inspiration til lækkert modetøj og tekstiler til de mindste.

Hos Parcellet finder du et stort udvalg af tøj og ting til børn fra mange forskellige og velkendte brands. Parcellet er det perfekte sted at finde ordentlig kvalitet og kendte mærker til gode priser. Hop ind på hjemmesiden Parcellet.dk og bliv inspireret af det store udvalg til børn. Men pas på – du bliver garanteret fristet af at købe noget til dine egne søde og dejlige små purke. Hvis de ikke fortjener det bedste – Hvem gør så?

Modetøj til børn

Tøj til børn skal tåle at blive brugt og leget i. Og samtidig skal det være behageligt at have på og give dit barn en god bevægelighed. Ved køb af modetøj fra danske MarMar Copenhagen er du sikker på at få kvalitet, som både du og dine børn vil elske. Tøjet fra MarMar formår at få det klassiske og nedtonede look til at mødes med den mere cool og rå stil. Tøjet henvender sig derfor til alle – drenge som piger.

Bliv fristet af de lækre kollektioner fra MarMar Copenhagen ved at klikke ind på linket her https://www.parcellet.dk/shop/marmar-205s1.html.

Ved køb af tøj fra MarMar er du sikker på at få kvalitetstekstiler, som vil holde sig pænt vask efter vask efter vask.

lauren fleischmann R2aodqJn3b8 unsplash 1024x683 - Opgrader dit look med lækkert design

Opgrader dit look med lækkert design

Sponsoreret

Du kender det helt sikkert. Du skal til fest eller i byen med veninderne, og du glæder dig helt vildt til en aften ude. Men først skal du lige beslutte dig for, hvad du skal have på.

Efter at have prøvet gud ved hvor mange outfits og du er langt om længe kommet til enighed med dig selv. Så kommer den sidste store udfordring – De rigtige sko. De skal være flotte men samtidig også være behagelige at have på en hel aften og måske nat, hvis festen varer længe.

På Vanilia finder du et stort udvalg af Billi Bi sko og støvler, der både har et lækkert design og en behagelig kvalitet.

Fodtøj som dine fødder vil elske

Der er ofte god grund for, at vi kvinder står og prøver det ene sæt tøj efter det andet, når vi skal noget. Særligt når vi skal i byen eller til en fest. Vi vil gerne se godt ud og føle os lækre og selvsikre. Både når vi går ud ad døren og resten af aftenen. Sko eller støvler fra Billi Bi kan helt sikkert hjælpe til med at bidrage til denne følelse.

Hos Vanilia finder du både sko og støvler i mange forskellige designs og varianter, der vil være en flot opgradering til din garderobe. Fodtøj som du kan bruge til både hverdag og til fest. Og fodtøj som dine fødder vil elske at bære rundt på.

Du kan se det store udvalg af det lækre kvalitetsfodtøj her https://www.vanilia.dk/brands/billi-bi.html

tati subbota w8ZvNb6YWkw unsplash 1024x1024 - Dansk design til det moderne hjem

Dansk design til det moderne hjem

Sponsoreret

Man kan sommetider blive træt af at kigge på de samme møbler, lamper, reoler og andet nips. Udover det er der altid noget skønt ved at bringe nye møbler ind i sit hjem.

Enhver investering i dit hjem er en investering i sig selv. Det er her, hvor du og familien opholder jer og nyder tiden sammen. Dit hjem fortjener derfor en helt særlig og kærlig hånd, og du har her muligheden for at danne netop den atmosfære, som du ønsker, når du træder ind i et bestemt rum.

Designmøbler i topklasse

Er det blevet tid til fornyelse, og skal du ud og købe nye lækre møbler? I stedet for at vælge de billige masseproducerede løsninger, er det værd at overveje, om du skal investere i et designermøbel. Ved at købe et godt designermøbel, vil du have et møbel i rigtig mange år.

Alle ved, at designermøbler er udviklet til at have lidt mere kant end de almindelig masseproducerede møbler. Med et designermøbel kan du derfor skabe mere personlighed i dit hjem og give det et mere specielt udtryk.

Skab personlighed med designermøbler

Ikke nok med at dit hjem bliver mere personligt med designermøbler, så kan særligt designede møbler også give dig et selvtillidsboost. Designermøbler er ikke enhver mands eje, så derfor ikke noget du ser i alle andre hjem.

Du behøver naturligvis ikke udskifte alle dine møbler med design på én gang. Bare et enkelt møbel kan gøre en kæmpe forskel. Ejer du endnu ikke et designermøbel, og står du og skal ud at have for eksempel et nyt bord, kunne du eventuel prøve at kigge efter et fra Piet Hein.

På Rosborgshop.dk finder du rigtig mange designmøbler. Møbler som du vil elske og dine gæster vil misunde.