om - Om

Velkommen til Rabotnik. Velkommen til vores blog. Vi er feministiske modeelskere, som ønsker at starte en ny revolution.

Vi vil, at kvinder skal vågne og råbe op fra alle dele af verden. Vi opfordrer kvinder til at udtrykke sig gennem tøj, tips om makeup, nyheder og anmeldelser af produkter.

Hej. Mit navn er Esther, og jeg er feminist og modeelsker. Da jeg voksede op i Aalborg i slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’ern som barn af et hippiepar, der kæmpede for den seksuelle revolution og rettigheder for homoseksuelle, har jeg altid gået rundt med iltre og kampklare vibrationer i kroppen. Der har aldrig været tvivl om, at jeg ville blive en aktivist ligesom dem.

Da jeg voksede op, besluttede jeg at gå på universitetet og opfylde min drøm om at blive modedesigner. Men tingene gik ikke som planlagt, og jeg endte med at droppe ud af skolen for at gå på barrikaderne og kæmpe for kvinder og LGBTQ+-samfundet. Formålet var at hjælpe dem med at opnå deres drømme og om at arbejde med det, de nu engang ønsker.

Midt i dette kaos var jeg så heldig at møde mit livs kærlighed, Casper. Han er og har altid været en kvinderettighedsforkæmper og modeelsker ligesom mig.

Sammen har vi deltaget i mere end 100 begivenheder og hjulpet med at organisere omkring 30 begivenheder med fokus på at sprede det vigtige budskab om at hjælpe kvinder med at bryde fri af patriarkatet.

Med et fundament bestående af min kærlighed til kvinder og min store viden om mode besluttede min mand og jeg at oprette denne blog. Vi ønsker, at bloggen skal fungere som en portefølje, der viser alle, hvem vi er, og hvad vi gør for at hjælpe kvinder rundt om i verden.

Her kan du lære, hvordan mode kan hjælpe kvinder med at udtrykke deres sande jeg og kæmpe for sig selv.