Kategori: Uncategorized

adrian swancar roCfgvkBLVY unsplash 1024x768 - Brug for hjælp efter et piskesmæld?

Brug for hjælp efter et piskesmæld?

Der kan være mange måder, hvorpå du har pådraget dig et piskesmæld. Det kan for eksempel være i forbindelse med, at du har været involveret i et sammenstød mellem to eller flere biler.

Der er dog også andre typer af uheld, som kan give dig piskesmæld. Det kan være under dykning, idræt eller lignende. Uanset hvordan du har pådraget dig et piskesmæld, har du sikkert brug for hjælp til behandling af piskesmæld.

Hvad er et piskesmæld?

Et piskesmæld opstår i forbindelse med en pludselig kraftpåvirkning af halsens og nakkens bløddele. Herved opstår der en overstrækning og en forstuvning af halshvirvelsøjlens bløddele. Du har, om man så må sige, forstuvet din nakke.

En kraftig påvirkning af halshvirvelsøjlens bløddele kan eksempelvis ske ved et bilsammenstød. Hvis du sidder i en bil og bliver påkørt enten forfra, bagfra eller fra siden, er der en risiko for, at du får et piskesmæld.

Disse symptomer kan opstå ved piskesmæld

Er du i tvivl om, hvorvidt du lider af piskesmæld eller ej, finder du her nogle symptomer på dette:

 • De første dage efter piskesmældet er opstået, vil du opleve en stivhed i nakkemuskulaturen.
 • Du har hovedpine.
 • Der føler smerter i din nakke.
 • Du har smerter ned mod dit skulderområde.

Lige efter at du har fået et piskesmæld, er der ligeledes mulighed for, at du oplever generelt ubehag, forstyrrelser i dit syn samt, at du føler dig meget mere træt end normalt. Du bør altid gå til lægen for at få stillet en diagnose. Har du piskesmæld, kan du få forskellige behandlinger mod dette.

devon janse van rensburg DU8Z5djVJtg unsplash 1024x716 - Finurlige og funktionelle danske designmøbler

Finurlige og funktionelle danske designmøbler

Hos OYOY finder du et hav at dansk designede finurlige og funktionelle designs, der skiller sig ud, samtidig med at de passer perfekt i de fleste danske hjem. Det er den form for nytænkning i design og funktion, der gør OYOY til det, de er – se alt fra OYOY her.

Dansk kvalitet fra OYOY

Siden 2012 har den danske designvirksomhed OYOY været til, og der er efterfølgende blevet designet og produceret dansk kvalitetsdesign til hjemmet og hverdagen. Deres designs er anderledes og skiller sig ud fra meget af det, vi ellers ser på det danske marked, og det er hele essensen for OYOY. Deres sortiment består nemlig af specielle, finurlige og funktionelle designs, og det må siges at være lykkedes. Stilen i de forskellige designs er nemlig meget skandinavisk og dansk, og henvender sig til alle unge såvel som gamle, da designet samtidig fauner bredt og egner sig til alle hjemmets rum. Så er du på udkig efter nye møbler eller tilbehør og dekorationer til dit hjem, finder du helt sikkert en masse unikke designs fra OYOY.

Følelsen af hjem

Hele tanken og ideen bag OYOY er, at man har følelsen af hjem og Danmark, uanset hvor i verden man befinder sig. Siden 1929 har OY været halenummeret, eller indregistreringskoden, på fly været de danske kendingsbogstaver. Hvorfor det netop er disse bogstaver, vides ikke, men uanset hvad så er det relateret til Danmark, og eftersom mange danskere tager fly til og fra ferier, har mange måske lagt mærke til bogstaverne og dermed givet en følelse af hjem eller tilhørsforhold, hvilket passer til idéen bag OYOY. Kig forbi casanovafurniture.dk og find nye danske designs til dit hjem.

vidar nordli mathisen IodaCetPots unsplash 1024x679 - Glæd dig selv med en kvalitetsmarkise

Glæd dig selv med en kvalitetsmarkise

Er du på udkig efter en ny kvalitetsmarkise eller måske den første af slagsen? Så kommer du ikke uden om FrirumsMarkisen. Den er en af de bedste og mest holdbare på markedet, og den vil helt sikkert være til gavn hjemme hos dig. 

Holder til det danske vejr

Når du kigger efter en markise, er der flere ting du skal overveje. Først og fremmest er både holdbarhed, funktioner og materialer de afgørende faktorer for, om der er tale om en kvalitetsmarkise. FrirumsMarkisen er EU-godkendt og kan holde til en vindstyrke på op mod 10,6 m/s, og det må siges at være afgørende i et blæsende land som Danmark. Gennemsnitsvindstyrken i Danmark ligger mellem 7 og 7,8 m/s, så du skal ikke være bange for, om markisen nu holder til den kraftige vind. Udover dens styrke, så er materiale og funktionalitet også gennemtænkt. Materialet er nemlig slidstærkt, og så har den en lukket kassette, der beskytter dugen mod regn og vind, når den er trukket tilbage.

Vand- og smudsafvisende

FrirumsMarkisen fås i forskellige farver. Du kan vælge mellem enkle og neutrale farver, som aluminiumsarmene skal være, og det samme kan du med selve dugen. Fælles for alle markiserne er, at de er vand- og smudsafvisende, og det vidner endnu engang om den høje kvalitet. Gennemsnitligt har FrirumsMarkisen en levetid på 25 år, men skulle der mod al forventning ske noget med den inden for de første 5 år, så dækker garantien. Lyder det som noget for dig? Når først FrirumsMarkisen er sat op på din terrasse, vil du aldrig undvære den igen.

bruno martins Pfrne 5S 8 unsplash 1 1024x683 - Få den perfekte afslutning på ugen med Tawny-portvin

Få den perfekte afslutning på ugen med Tawny-portvin

Der er muligvis ingen bedre måde at afslutte ugen på, når det er koldt udenfor end med en Tawny portvin. Portvin giver en dejlig varm følelse i kroppen, som kan være nødvendig, når vinden raser udenfor, eller når frosten har gjort sit indtog.

Tawny-portvin ældes med stil

Tawny-portvin ældes med stil i egetræsfade. Her bruger den enten 10, 20, 30 eller 40 år, før den bliver sendt ud på markedet. Du kan derfor erhverve Tawny-portvine med forskellige aldre. En Tawny-portvin tilbyder et bredere udvalg af smag end andre portvine, der kan være meget frugtagtige og kraftfulde. Navnet Tawny betyder brunlig eller gulbrun og hentyder til farven på portvinen.

Grahams 10 år gamle Tawny-portvin

Grahams 10 år gamle Tawny-portvin er for dig, der sætter pris på kvalitet ned i den mindste detalje. Den har en nøddeagtig aroma, der er kombineret med en smule honning og figner. Vinen er god til eksempelvis søde desserter, hvilket kan være alt lige fra en æbletærte til en kanelkage eller en mandelkage.

Grahams 30 år gamle Tawny-portvin

Grahams 30 år gamle Tawny-portvin er en fantastisk portvin, der er ren kvalitet og som har en helt unik karakter. Den har en flot lys rav-farve, og smagen er en blanding af tørret frugt og honning. Denne portvin er velegnet til at bruge som en dessert i sig selv. Den kan også serveres sammen med mørk chokolade.

Grahams 40 år gamle Tawny-portvin

Grahams 40 år gamle Tawny-portvin er for dig, der virkelig sætter pris på en kvalitetsportvin med en helt ekstraordinær og underfundig smag. Smagen er en blanding af frugt, rosiner, karamel og chokolade. Den kan serveres for sig selv eller sammen med mørk chokolade.

helena lopes eCAUr5vKM74 unsplash 1024x683 - Vil du også gerne lave din personlige kop?

Vil du også gerne lave din personlige kop?

Shirtdesign er en virksomhed, som beskæftiger sig med at lave tryk på tøj, men også tryk på mange forskellige produkter. Det kan være produkter såsom kopper, caps, jakker, babytøj og forklæder. Alt sammen produkter som du kan gøre til dine helt egne, eller som du kan bruge som en anderledes og helt speciel gave, til en du holder særligt meget af.

Personlige gaver er ofte de sjoveste at give

“Bevar roen, lad far ordne det” eller “Every tall girl needs a short best friend”, er blot nogle af de mange varianter med kreative tekster, som du kan vælge imellem hos Shirtdesign. Der findes også mange andre slags, som er flotte og med sjove statements, som du kan få trykt direkte på din T-shirt.

Det er ikke altid nemt at finde en gave til manden eller kvinden, som man synes har alt, hvad hjertet begærer. Det kan også godt være svært helt at ramme den helt rigtige stil, som den person du skal give gaven, passer til. Derfor kan det være en god ide at give en personlig gave, som ingen andre har. For eksempel en T-shirt eller en kop fra Shirtdesign med et personligt billede eller en tekst, som du selv har fundet på.

Design din eget kop med et personligt billede

Det kan ofte være praktisk at have sit helt eget krus. Et krus med et personligt billede kan nemt blive et krus, som vil komme til at følge dig i meget lang tid. Uanset om du er på udkig efter en helt særlig gave, eller om du bare gerne vil have nogle produkter, som ingen andre har, så er de mange specielle produkter fra Shirtdesign et godt valg.

nathan anderson GM5Yn5XRVqA unsplash 1024x699 - Fokus på træning hos Vejlefjord Rehabilitering

Fokus på træning hos Vejlefjord Rehabilitering

Hvis du er blevet ramt af en hjerneskade eller er pårørende til en hjerneskadet, ved du, at det ændrer på hele personens liv. Der er mange ting, som ikke længere kan lade sig gøre, og det kræver masser af træning og rehabilitering for at komme tilbage til den, man engang var.

Hos Vejlefjord Rehabilitering tilbyder de rehabiliteringsophold med fokus på hjerneskaderamte personer for at give dem træning, redskaber og strategier til at komme tilbage til en velfungerende hverdag. Behandlingen er specialiseret og har til formål at give et værdibaseret ophold.

Hjerneskaderamte skal nemlig lære at acceptere, at hverdagens gøremål ikke kan gøres på samme måde som før skaden. Det kan være svært at acceptere, men med en værdibaseret rehabilitering hjælper Vejlefjord Rehabilitering patienterne med at opstille graduerede mål. De snakker med patienterne og lærer at forstå deres værdier, hvilket giver de bedste resultater.

Intensiv træning er altafgørende

Mennesker med hjerneskader har hver deres vanskeligheder, hvorfor opholdet tilrettelægges alt efter ønsker og behov. Dog har de fleste ophold til fælles, at intensiv træning er altafgørende, hvis patienterne skal have mulighed for at blive så selvhjulpne som muligt. Derfor fokuserer Vejlefjord Rehabilitering på træning hele døgnet rundt – også selvom det er nat.

Alle patienter træner minimum tre og en halv time om dagen. Træningsprogrammet er lavet ud fra tests, undersøgelser og samtaler med patienten for at skabe det helt rigtige program. Formålet med opholdet på Vejlefjord Rehabilitering er, at det skal være muligt at vende tilbage til et mere selvstændigt liv, hvor man ikke længere er afhængig af lige så meget hjælp som før, man begyndte opholdet.

70522 schleich bayala pegasus full - Naturtro og håndmalede figurer hos legeland.dk

Naturtro og håndmalede figurer hos legeland.dk

Har du et barn med god fantasi, og som elsker når det, barnet leger med, er taget fra den virkelige verden? Schleich figurer er naturtro og smukke figurer, der inspirerer dit barn til nye lege.

Der er en grund til, at legekøkkener, doktorsæt, dukkehuse og Barbiedukker vinder frem. Børn elsker at hente inspiration til deres lege fra den virkelige verden. De elsker at forestille sig, at de er små voksne, der går på arbejde, står i køkkenet eller gør rent i deres huse. Så noget af det, der i den grad skaber god leg hos børn, det er, når deres legesager tager udgangspunkt i den virkelige verden.

Netop derfor er Schleich figurer et kæmpe hit, fordi de er meget naturtro og omhyggeligt håndmalede. Her er en masse forskellige legetøjsfigurer, alt fra bondegårdsdyr til heste, hunde, elvere, vilde dyr og meget mere. Noget andet, der også inspirerer børn lege, er, hvis de leger noget, de er vant til at se i fjernsynet. Derfor findes der blandt andet Schleich Bayala-figurer, som tager udgangspunkt i de flotte elverfigurer og enhjørninger fra filmens verden. Du kan også finde riddere fra den populære serie Eldorado, eller du kan dykke under vandet med havets dyr fra serien Wild Life. Du kan også finde de forskellige figurer fra de kendte Marvel og DC Comics univers, nemlig Justice League

Alle materialer, der er anvendt i produktionen af Schleich figurer, er omhyggeligt udvalgt og testet af uafhængige laboratorier. Schleich produkter er under konstant kvalitetskontrol og opfylder alle nationale og internationale sikkerhedsregler.

deborah cortelazzi gREquCUXQLI unsplash 1024x683 - Indret dit hjem med stilfuldt design fra Hay

Indret dit hjem med stilfuldt design fra Hay

Stuen er et af de vigtigste rum i de fleste hjem, da det ofte er samlingspunktet. Det er her, de fleste spiser aftensmad, spiller spil, ser film og har kvalitetstid sammen med familie og venner.

Det skal være hyggeligt og rart at træde ind i stuen, så man føler sig afslappet og godt tilpas, for det er her, de fleste spiser aftensmad, spiller spil, ser film og har kvalitetstid sammen med familie og venner. Drømmer du om en hyggelig og moderne stue, så kan dette blive opfyldt med møbler og interiør fra en af de mest populære møbel- og interiørproducenter – nemlig Hay. Brandet er de seneste år stormet frem i butikkerne både i Danmark men også i udlandet.

Stilfulde møbler til din stue

Der findes et stort udvalg af forskellige produkter, som kan passe perfekt ind i din stue samt i din spisestue. Ofte er det møbler som for eksempel en Hay sofa, Hay stole eller et Hay spisebord, som de fleste falder for, når de er på udkig efter nye møbler til stuen. Produkterne fra det kendte mærke er lavet i et stilrent og enkelt design. Derudover lægger mærket stor vægt på, at alle produkter er lavet af høj kvalitet.

Der findes rigtig mange møbler og andre produkter til din boligindretning fra det velkendte brand. Du har blandt andet mulighed for at købe:

 • Stole
 • Sofaer
 • Borde
 • Lamper
 • Tæpper
 • Puder

Du kan altså finde et stort udvalg af mange forskellige elementer, som du kan bruge i din indretning. Derfor har du også mulighed for at køre den samme Hay stil i hele rummet. De fleste produkter er tidløse og enkle. Du vil derfor opleve, at de kan leve i dit hjem i mange år, uden du bliver træt af at se på dem. Med sin gode kvalitet er du også sikret mange års glæde af dine møbler fra Hay. Find alle Hay produkter online og påbegynd din indretning af stuen eller andre rum i dit hjem.

fran hogan fBV0ExfOvxw unsplash 1024x730 - Nye plakater på køkkenvæggen

Nye plakater på køkkenvæggen

Er dit køkken netop blevet renoveret, eller trænger det blot til nyt på væggene? Hos ViSSEVASSE kan du finde plakater til køkken, der passer ind i ethvert moderne hjem. De rolige og enkle farver og motiver giver en afslappet stemning, man kun kan blive glad af.

Glade minder og madvarer på væggen

Ønsker du nyt på væggene i dit køkken, er der masser af muligheder hos ViSSEVASSE. Du kender måske allerede de populære by- og landeplakater. Du kan eksempelvis få den danske sommerstemning året rundt med en landeplakat med illustrationer som en fiskerbåd fra Vesterhavet, en grøn skov med anemoner, eller en mand der plukker æbler. Har du været på storbyferie, kan du også få minderne ind i køkkenet med en plakat fra London eller Berlin. Også din barndomsby eller andre steder i Danmark, du holder af, kan blive dine og sprede daglig glæde i dit køkken. Ønsker du at blive inspireret, kan du selvfølgelig også få plakater med en hummer, ovnbagte tomater, grøntsager eller lemonade.

Dansk produktion på miljøvenligt papir

En ordentlig og fornuftig produktion kræver miljøvenlighed, og det får du her. Plakaterne er nemlig trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir. Har du fundet en plakat, eller måske flere der vil klæde dine køkkenvægge, kan du vælge mellem forskellige størrelser. ViSSEVASSE har desuden designet forskellige rammer i hvid, sort og massiv eg, som du kan få dine plakater tilsendt i. Efter din bestilling går der ikke mere end 1 til 2 dage, før du modtager den. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan hænge dem op, så der er nyt liv på væggen.

nordwood themes eGHlWS zQSM unsplash 1024x683 - Forkæl din mand med nyt og moderne tøj

Forkæl din mand med nyt og moderne tøj

Synes du, det er ved tiden, at din mand får nyt tøj i garderoben? Tæerne er måske ved at trænge igennem strømperne, bukserne er slidte, og skjorten passer bare ikke helt til dette års mode. Bare rolig, det kan gøres nemt: du finder et stort udvalg af herretøj hos Bygholm Menswear.

 

Alt i klæder til hverdag og fest

Hos Bygholm Menswear finder du et sortiment af herretøj, der dækker al det nødvendige og mere til. Du kan nemlig finde alt fra bukser, skjorter og strik til blazere, bælter og kortholdere. Så uanset hvad din mand står og mangler, og hvad du synes, kunne klæde ham, så er der stor chance for at finde det hos Bygholm. De fleste kan bruge et par nye bukser, så hvorfor ikke vælge jeans fra Lee eller måske et par behagelige karamel-farvet Meyer-bukser af bomuld? Begge par er nydelige og behagelige, så de kan bruges til at arbejde i, men er bestemt også gode muligheder til en aften i byen med vennerne. Har I en fødselsdagsfest eller måske en bryllupsfest i vente, kan du forkæle din mand med en ny habit. De fås fra forskellige brands og dermed i flere figurer og farver. Vælg eksempelvis mellem farver som sand, lyse- eller mørkegrå, blå eller sort.

 

 

Et univers af tøj

Måske er din mand vant til at have tøj fra ét bestemt brand. Hos Bygholm Menswear er der stor mulighed for at finde tøj derfra blandt mængden af brands. Listen er nemlig lang og indeholder blandt andet JBS, Gant, SELECTED HOMME, Lacoste, Jack & Jones og Resteröds. Gå på opdagelse i det store tøjunivers og forkæl din mand med nyt, moderne tøj.