fremhævede billede 6 berømte kvinde kostumer til Halloween i 2019 - 6 berømte kvinde-kostumer til Halloween i 2019

6 berømte kvinde-kostumer til Halloween i 2019

Selvom julen er overstået, og året nærmer sig sin afslutning, er det tid til at mindes det bedste af det bedste fra 2019.

Halloween er et af de tidspunkter på året, som berømtheder elsker allermest. Her kan de nemlig udtrykke sig med utroligt detaljerede kostumer og foto-shoots. Her er nogle af de bedste kostumer, som berømte kvinder diskede op med denne Halloween.

Demi Lovato – Marie Antoinette

Den tidligere Disney Channel-sangerinde gik hele vejen med dette års kostume. Hun klædte sig ud som den karismatiske franske dronning fra 1500-tallet – fra top til tå. Den puffede kjole med det stramme korset var iøjnefaldende, mens parykken og makeup’en fuldendte det smukke outfit.

Kylie Jenner – Ariel fra Den Lille Havfrue,  Marilyn Monroe og Madonna

Kim Kadashians lillesøster skuffer aldrig, når det kommer til Halloween-kostumer. I år klædte hun sig ud som Ariel fra Den Lille Havfrue. Hun bragede igennem med den karakteriske bh dækket med store muslingeskaller, en lang sexet nederdel fyldt med pailletter og en flynder-formet taske med rhinsten.

Til sit Marilyn Monroe-kostume valgte Kylie den lyserøde kjole fra Marilyns video “Diamonds Are a Girl’s Best Friend” – omgivet af smukke mandlige modeller, som tilfældet var i den ikoniske video.

Kylie klædte sig også ud som Madonna og genskabte med hjælp fra en ven det berømte kys mellem Britney Spears og Madonna.

Jessica Biel – *NSYNC’s Justin Timberlake

Dette tager muligvis prisen som det nemmeste kostume at trække i nogensinde. Den berømte skuespillerinde besluttede at klæde sig ud som hendes mand Justin Timberlake, da han var med i boybandet NSYNC. Det eneste kostumet krævede, var en tæt krøllet paryk og et par grøntonede briller.

Kendall Jenner – Gylden skovfe

Kendall Jenner gik all in med et detaljerigt metallisk outfit og klædte sig ud som en gylden skovfe, der mere lignede en Saint Seiya-karakter end en fe.

Gabrielle Union – Cheerleader fra Bring It On East Compton Clovers

Den berømte skuespillerinde valgte at gå tilbage til de gamle dage og klædte sig ud som sin berømte rolle i filmen “Bring It On”. Hun forvandlede sig til en cheerleader fra East Compton Clover – og klædte sin babydatter ud i samme outfit.

Kim Kardashian – Legally Blonde og The Flintstones

Den verdekendte berømthed udnyttede sin viden om jura og valgte at genskabe den berømte Reese Witherspoon-rolle i filmen Legally Blond – og det gjorde hun til perfektion. Fra den blonde hestehale over en hund i en taske og ansøgningsvideoen til Harvard. Kim K gjorde det hele.

Som en kontrast valgte Kim Kardashian til sit familieportræt at klæde sig ud som Flintstones. Kim var selv Betty og hendes mand var klædt ud som kæledinosauren Dino.

Disse kostumer viser de berømte kvindes karakterer og sans for humor, hvilket vil gøre dem uforglemmelige for mennesker over hele kloden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *