taylor hernandez gSNJzr0k7yk unsplash 1024x683 - Sådan bliver du karsprængningerne frit

Sådan bliver du karsprængningerne frit

Døjer du med karsprængninger på benene, har du nok aller mest lyst til at komme af med dem i en fart. Der er heldigvis hjælp at hente, ved at få en professionel behandling mod karsprængninger.

Hvad kommer karsprængninger af?

Ligesom åreknuder fremkommer karsprængninger som resultat af, at elasticiteten i blodkarrene ændrer sig. Dette kan være som følge af, at vi bliver ældre eller i forbindelse med hormonelle forandringer som for eksempel ved graviditet.

Karsprængninger vil sige at blodkarret brister, og de blå og lilla mønstrer danner sig herefter lige under huden. Til forskel fra åreknuder stikker karsprængninger ikke ud, men holder sig under hudens overflade.

Kan karsprængninger behandles?

Svaret er ja! Karsprængninger kan sagtens behandles effektivt og sikkert. Dette gøres med mikrosclerosinger, som vil sige at være en indsprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol i de små blodårer. Efter at have fået indsprøjtningen går karsprængningerne til grunde.

Før en behandling foretages, skal dine karsprængninger vurderes af en speciallæge. Denne forundersøgelse bestiller du separat og den koster ca. 450 kr. Når forundersøgelsen er foretaget, er den gældende til et ubegrænset antal behandlinger indenfor et år.

Det er individuelt, hvor mange behandler man har brug for. Dog er det ofte nødvendigt med flere behandlinger, især hvis man har mange karsprængninger.

Professionelle og erfarne behandlere

Hos Åreklinikkerne Varix opnår du en effektiv behandling af karsprængninger. Alle behandlinger bliver udført af professionelle og erfarne behandlere, som har mange års erfaring med karsprængninger behandling og åreknude behandlinger. Du kan derfor altid føle dig tryg og sikker, når du vælger at få en behandling hos Åreklinikken Varix som har til huse i Næstved og Århus.