melody jacob hb8v SZm7VY unsplash 683x1024 - Fuldend dit outfit med et par sneakers

Fuldend dit outfit med et par sneakers

Måske er det ikke sko, du tænker på først, når du skal sammensætte et flot outfit. Skoene er for det meste, det sidste vi tager på, og mange af os har nok også et favoritpar, som vi automatisk træder i, inden vi går ud af døren til hverdag.

Men har du nogensinde tænkt over, at du sagtens kan sammensætte et outfit ud fra et par fede sneakers? Eller måske endda gøre et helt basic outfit meget mere spændende og iøjefaldende. Sneakers bliver produceret i så mange forskellige former og farver – mange af dem har vildt mange fede detaljer, som virkelig kan give et friskt pust.

Hvis du har en tendens til kun at vælge hvide sneakers, bør du helt sikkert overveje at udfordre dig selv, så du kan opleve den farverige verden af lidt vildere sneakers.

5 iøjefaldende sneakers til dit outfit

For at sætte dig ordentligt i gang med projektet, har vi her samlet et bud på 5 iøjefaldende sneakers – som med garanti vil give dig en masse komplimenter med på vejen.

  • Adidas OZWEEGO – i en flot neongrøn farve med lilla detaljer, som kan mixes og matches med både neutrale og vildere farver.
  • Adidas SUPERCOURT – fås i en uimodståelig lyserød farve med mørkegrønne detaljer, som kan pifte dit outfit betydeligt op.
  • Vans THE SIMPSONS – til dig som er kæmpe fan af The Simpsons, og som samtidig er modig nok til at hoppe i et par anderledes sko.
  • Adidas FALCON – kan du finde i en dyb, pink farve som med garanti vil springe i øjnene på alle og minde dem om, hvor dejlig en dag det er.
  • Converse ALL STAR – Vi har næsten alle sammen ejet et par klassiske sorte Converse, men prøv eventuelt med et par blå eller røde i stedet.

Er du frisk på at prøve noget nyt, kan du udforske det kæmpe udvalg af limited sneakers.