elvis ray AF4UNAYf7fI unsplash e1614164260546 967x1024 - Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Tips til at købe den perfekte plus-size-nederdel

Nederdele er fantastiske til kvinder i alle aldre, former og størrelser. En nederdel fremhæver ikke kun dine kurver, men kan også bæres på både arbejdspladsen, til hverdag eller til en formel begivenhed.

Er du på udkig efter en nederdel i plus-size, men er du usikker på, hvad du skal vælge? Du kan tage et kig på nedenstående tips, så du får nemmere ved at vælge den helt rigtige nederdel for dig.

Vælg en nederdel der er komfortabel

Har du flotte kurver, og er du en plus-size-kvinde, bør du ikke vælge en nederdel, der sidder alt for stramt, da du med al sandsynlighed ikke vil få den brugt – gå i stedet efter komfort. Samtidigt skal du være opmærksom på, at nederdelen heller ikke bør sidde alt for løst – en nederdel i stretch-stof med et elastikbånd i toppen vil tilpasse sig efter din figur.

Tænk over nederdelens farve

Som plus-size kvinde kan det være en fordel at vælge en nederdel i en mørkere farve. Du har sikkert før hørt, at sort er slankende – og den regel er skam stadig gældende. Det gælder også, når det kommer til nederdele. Er du ikke vild med sort, kan du i stedet gå efter en nederdel i eksempelvis en mørkeblå eller en mørkegrøn farve. Har du det allerbedst i farver, så skal du ikke holde dig tilbage – gå efter lækre mønstre og farver, der komplimenterer hinanden.

A-formede nederdele er altid et godt valg

Hvis det meste af din vægt er på din nederste halvdel, er en A-formet nederdel et rigtig godt valg. Sådan en nederdel er lavet med et enkelt og fint snit, der giver din krop en flot timeglasfigur, samtidig med at du camouflerer dele, du ikke er så vild med. Mangler du nederdele i din garderobe, finder du nederdele i store størrelser her hos Amamiko.