pexels ekaterina bolovtsova 4051574 1024x683 - Brug for genoptræning?

Brug for genoptræning?

Står du i den situation, at du har brug for genoptræning efter eventuel operation, så er et ophold på Vejlefjord Rehabilitering med garanti noget for dig. Vejlefjord ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at gå nogle lange ture i den flotte omkringliggende natur.

Hører du til blandt de patienter, som enten er blevet opereret i ryggen, i skulder, knæ eller hofte, så er et rehabiliteringsforløb på Vejlefjord guld værd for at kunne komme tilbage til det liv, du havde før din operation. Det er ikke altid, at kroppen kommer sig hurtigt efter en operation, og derfor kan der ofte være brug for fysioterapi og genoptræning for at komme tilbage til det normale jeg igen.

Behandling på Vejlefjord Rehabilitering

Et forløb på Vejlefjord Rehabilitering bliver tilrettelagt sammen med dig som patient. Forløbet starter med en undersøgelse for at kunne lave en plan for, hvordan du bedst muligt kan genvinde de færdigheder, du havde før din operation.

Den daglige træning på Vejlefjord foregår på forskellige måder. Din træning kan derfor bestå i at tage dit eget tøj på eller at øve dig i at gå på trapper, hvilket for nogle kan være en stor udfordring.

Træningen kan også foregå i et 34 grader varmvandsbassin, som også er en del af Vejlefjord. Det varme vand hjælper, hvis du har stive eller forkortede muskler og led. Har du brug for andre behandlingsformer, end det der er aftalt med din behandler, er der altid den mulighed at supplere med andre behandlingsformer, hvis du ønsker dette.