pexels pixabay 247929 1024x683 - Derfor skal du vælge vintagetøj

Derfor skal du vælge vintagetøj

Vi hører det gang på gang, nemlig hvor godt det er at købe brugte ting. Det gælder både dine møbler hjemme i stuen, men det gælder i høj grad også for det tøj du skal gå i. Hører du til den gruppe af mennesker der gerne vil gå i vintagetøj, men synes det kan være svært at finde det helt rigtige, og til den rigtige pris. Så kan det være at tøj fra king louie, er noget for dig. 

 

Hvad er vintage tøj fra King Louie?

Ordet vintage er oprindeligt et engelsk ord, som ofte bruges i forbindelse med årgangsvine. Selvom tøjet kaldes vintage hos King Louie, er det dog ikke ens betydning med at det er gammelt tøj. Faktisk er alt tøjet fra King Louie, bare designet i et fantastisk retro look, som med garanti vil få de fleste til at tvivle på, om tøjet rent faktisk er ægte vintage tøj. 

 

Hos denckerdeluxe.dk kan du finde et stort udvalg af styles fra det kendte brand. Det gælder både kjoler med og uden ærmer, bluser, cardigans og lækre nederdele, som alle er designet i en vintage inspireret stil. 

 

Skil dig ud fra mængden

Vælger du en kjole, nederdel eller et andet stykke tøj fra King Louie, vil du uden tvivl komme til at skille dig ud fra mængden. Her er der uendelig mange muligheder, både når det handler om det enkelte stykke tøjs design, men også når det gælder de mange forskellige farverige mønstre på tøjet.