pexels flora westbrook 4191618 1024x682 - Til dig der gerne vil i gang med at strikke

Til dig der gerne vil i gang med at strikke

Inden længe begynder foråret så småt at byde på længere dage, og et mildere vejr udenfor. Men det betyder skam ikke, at det ikke er vejr til at strikke, faktisk langt fra. Det betyder heller ikke, at det ikke er ensbetydende med, at du ikke skal begynde at lære hvordan du strikker en dejlig varm trøje, for selvom det snart er forår, så betyder det ikke at du kan undvære den lune trøje. 

 

Vil du gerne lære at strikke, er det første du skal have fat i en strikkeopskrift, strikkepinde og selvfølgelig garn. Her kan du for eksempel vælge Drops Puna garn, som består af 100% ren alpacauld. 

 

Vigtigt med det rigtige udstyr og det rigtige garn

Inden du går i gang med dit strikkeprojekt, er det selvfølgelig vigtigt at du har det helt rigtige udgangspunkt. Du bør også købe noget, der passer til det du har planer om at strikke, det gælder for eksempel både strikkepinde, garn og mønster. Det bør du nemlig ikke overlade til tilfældighederne. 

 

Vil du gerne strikke en trøje, eller hvilket som helst andet stykke tøj, kan du med fordel vælge puna garnet fra Drops. Det bløde garn, passer utrolig godt til langt de fleste strikkeprojekter, grundet garnets bløde natur, og så er det helt fri for kemikalier og lignende. 

 

At lære at strikke ordentlig, tager lang tid. Så husk på inden du går i gang, at væbne dig med god tålmodighed. For med god tålmodighed og gåpåmod kommer du langt, især hvis du gerne vil i gang med at strikke både vanter, huer og smukke hjemmestrikkede trøjer med flotte farverige mønstre.