pexels vidal balielo jr 1682497 1024x683 - Giv dit barn lyst til at gå

Giv dit barn lyst til at gå

Vi mennesker er på mange måder et udueligt dyr. Hvis vores hverdag og overlevelse var præget af en evig frygt for store rovdyr, der altid kunne fange os, ville arten Homo Sapiens uddø. For modsat girafunger, der gladelig løber efter deres mor, minutter efter, at de er født, skal vi mennesker være rimelig voksne, før vi kan tage vores første skridt.

 

Men som forældre kan du på nogle punkter selv påvirke, hvor hurtigt, og hvor godt dit barn ender med at gå i de tidlige stadier. For med som så meget andet her i livet, handler succes om mindre succeshistorier.

 

Det rette udstyr

Der er meget udstyr, du kan købe til dit barn for at få gang i de små ben. Den mest populære blandt forældre, er en lille rullestol, hvor barnet hænger over jorden i en højde, der gør, at de lige akkurat kan nå gulvet med benene.

 

Her lærer de, at de skal gøre en bevægelse for at komme fremad. Sådan får de opbygget en vis mængde muskelhukommelse.

 

Derudover er det også vigtigt, at barnet får noget ordentligt fodtøj, når de føler sig sikre på benene, så det at gå ikke er forbundet med en dårlig aktivitet. Ligesom, du ikke ville købe dårligt fodtøj til dig selv, medmindre det handlede om æstetik. For børn gælder den fordel, at de ikke går op i udseendet.

 

Sørg derfor for at få købt et par ordentlige begyndersko til din baby, i en kvalitet, der støtter foden optimalt. Selvom barnet hurtigt vokser ud af skoene, skal man ikke spare her. Det kan være svært for en forældre at vurdere, hvordan skoen sidder, men det er det ikke for barnet, der instinktivt vil modsætte sig dårlige sko. Her skal man ikke være for stolt til råd.