Kælk i sneen

3 sjove vinteraktiviteter med børn

Om vinteren kan det være svært at finde sjove aktiviteter, som du kan lave med dine børn. Det er koldt udenfor, og der sker ikke noget sjovt. Men rent faktisk findes der et væld af sjove og hyggelige vinteraktiviteter, som du kan lave med dit barn. Her er en blanding af gode idéer til udendørs og indendørs vinteraktiviteter, så dig og dine børn kan blive ved med at have det sjovt.

Tag på en kælketur

Det er bare altid sjovt at kælke. Og det er bestemt en aktivitet, som dig og dine børn vil nyde. Dog er det vigtigt, at du husker at klæde dine børn rigtigt på. Det kan eksempelvis være en fordel med et lækkert termosæt til børn.

Gå på opdagelse i naturen

At få alle udendørs kan virke svært, når det er så koldt udenfor, men det kan stadig være en sjov oplevelse. For at gøre børnene begejstrede for en udendørs vandretur eller gåtur kan du overveje at lave en liste med ting, som I skal finde i naturen. Det kan være alt lige fra grankogler til blade, dyrespor, en frossen vandpyt eller lignende. 

Byg en hule

Hvis ingen af jer har lyst til at være udenfor, så kan I også have det hyggeligt indenfor. I kan eksempelvis bygge en hule. Det kan være med hjælp fra papkasser, et stort tæppe, stole og borde eller andet. Bagefter kan I sammen lægge jer ind i hulen og se en god film eller læse en god bog.