pexels pixabay 50692 scaled 1024x683 - Hold dine børn sunde og raske

Hold dine børn sunde og raske

Som forældre ønsker vi kun det bedste for vores børn. Derfor er det vigtigt at gøre, hvad vi kan for at undgå, at de bliver syge.

 

  1. Sørg for, at dine børn får de rigtige vitaminer og mineraler. De skal have en sund og nærende kost med frugt, grøntsager og magert kød.

 

  1. Sørg for, at de får nok søvn. Børn skal have omkring otte timer søvn hver nat for at få nok hvile til at styrke deres immunforsvar.

 

  1. Tag ikke uhensigtsmæssige risici. Undgå at lade børnene komme i kontakt med personer, der er syge, eller steder, hvor der kan være infektioner.

 

  1. Lær dine børn god hygiejne. De skal vaske deres hænder ofte og huske at dække deres mund og næse, når de nyser eller hoster.

 

  1. Sørg for, at de får regelmæssig motion. Børn skal opfordres til at få masser af frisk luft og motion for at holde sig sunde og stærke.

 

  1. Hold øje med deres generelle helbred. Læg mærke til eventuelle symptomer på sygdomme og sørg for, at de får den nødvendige behandling, hvis de bliver syge.

 

  1. Giv dem varmt og behageligt nattøj. Det er vigtigt, at børn sover i behageligt nattøj, der giver dem mulighed for at bevæge sig frit og få nok søvn. Overvej at købe Joha nattøj.

 

Derudover kan du hjælpe dine børn med at holde sig varme hele dagen ved at sørge for, at de har varmt og passende tøj, når de går udenfor. Du kan også fylde en termokande med varm te eller suppe og give den til dem, så de kan holde sig varme, når du tager dem på legepladsen.

 

Varmt tøj som dunjakker, ekstra lag af tøj og uldsokker kan også hjælpe med at holde dem varme, klæd dem i lag.