unnamed 9 - Gode råd til at farve dit hår derhjemme

Gode råd til at farve dit hår derhjemme

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hår? Har du lyst til at prøve noget andet end en blond hårfarve, eller skal du bare have styr på din udgroning? Der kan være flere gode grunde til, hvorfor du gerne vil farve dit hår.

Du kan få farvet dit hår hos en frisør, eller du kan farve dit hår selv derhjemme. Det er helt op til dig, om du vælger den ene eller den anden løsning. Vælger du at farve dit hår selv, finder du her flere gode råd.

Smør balsam eller vaseline på din hud ved hårgrænsen

Skal du i gang med at vaske dit hår, bør du starte med at smøre balsam eller vaseline på din hud ved hårgrænsen. Det lyder måske mærkeligt, men det er rigtig klogt at gøre dette. Dette er på grund af, at der som regel lander noget hårfarve på huden ved hårgrænsen. Dette råd sørger derfor for, at din hud ikke tager farve.

Følg altid den medfølgende anvisning

Derudover er det vigtigt, at du altid følger den medfølgende anvisning, når du skal farve dit hår. I anvisningen finder du alle de informationer, som du har brug for at vide, så du opnår et godt resultat. Læs anvisningen grundigt, inden du går i gang.

Husk at farven skal fordeles grundigt

Skal hele dit hår farves, skal du huske at fordele farven grundigt i hele håret. Det vil sige, at farven skal fordeles jævnt, og du skal massere den godt ind i dit hår. Sørg for at starte ved rødderne og slut i dine spidser.