neonbrand iAftdIcgpFc unsplash 1024x683 - Hvilken seng er den rigtige for mig?

Hvilken seng er den rigtige for mig?

Sengen er unægtelig en af de vigtigste møbler i ethvert hjem. At vælge seng bør aldrig være en forhastet beslutning. I stedet er der en masse praktiske ting, du bør overveje.

Ønsker du at få en ekstra stor seng, eller er der kun plads til en mindre model? Er en stilfuld sengeramme et must-have? Eller måske er du ude efter en seng med indbygget opbevaring?

 

Det bør du overveje ved valg af en ny seng

Når du skal vælge den perfekte seng til dig og dine behov, bør du altid overveje følgende:

  • Størrelse
  • Opbevaring
  • Stil

Størrelse

Den ideelle sengestørrelse vil ofte afhænge af, hvor meget plads du har i dit soveværelse. Mens en større seng er mere komfortabel, er en ekstra stor seng ikke et praktisk valg til et mindre værelse. Har du et stort soveværelse, er der rigelige med plads til i hvert fald en dobbeltseng.

 

Opbevaring

En anden praktisk ting, at tænke på, er, om du har brug for ekstra opbevaringsplads. Det kan være en yderst smart løsning at købe en behagelig seng med opbevaringsplads, hvis du mangler dette i dit soveværelse. Her kan du som regel få plads til alt lige fra sengetøj til ekstra dyner, puder m.m.

 

Stil

Sidst men ikke mindst skal du beslutte, hvordan du ønsker, at din nye seng skal se ud. Ønsker du en seng i lækkert stof, eller foretrækker du naturlige materialer såsom en klassisk massiv træramme? Det er en fordel at vælge en seng, der allerede harmonerer godt sammen med din eksisterende indretning i soveværelset.